skip to Main Content
Panel Online: Despre Traumă – Prizonierii Trecutului

Panel online: Despre traumă – prizonierii trecutului

Unul dintre cuvintele cu o puternică rezonanță psihologică în mințile și trupurile noastre este „trauma“. Fiecare dintre noi știe instinctiv despre ce este vorba, dar refuzăm conștient sau inconștient să vorbim despre asta, de teamă să nu ajungem a suferi din nou și din nou. Unii dintre noi sunt zilnic bântuiți de traumele trecutului, alții le țin sub tăcere în pivnița inconștientului, dar în mod cert nimeni nu se poate elibera de acestea până când nu îndrăznește a le scoate la lumină și a le pune în cuvinte.

Pentru a afla mai multe despre ce înseamnă și cum se tratează din punct de vedere psihologic o traumă, am purtat o conversație cu patru psihologi clinicieni, cu o bogată experiență atât în practica psihoterapiei, cât și în înțelegerea misterelor minții și corpului uman.

Repondenții acestui panel sunt:

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE

Krisztina G. Szabó: Doctor în psihologie, psihoterapeut ericksonian, expert în hipnoza clinică și formator în domeniul psihologiei și al psihoterapiei.

Sorina Petrică: Psiholog clinician, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, expert în tratamentul traumei și formator în domeniul psihologiei și al psihoterapiei.

Loredana-Ileana Vîșcu: Doctor în psihologie, psihoterapeut integrativ, coordonator de programe de formare și trainer în domeniul psihologiei și al psihoterapiei.

Gáspár György: Psiholog clinician, psihoterapeut relațional, autor, coordonator de programe de formare și trainer în domeniul psihologiei și al psihoterapiei.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută