fbpx
skip to Main Content
Panel Online: Împreună Suntem Mai Puternici! #ȘapteAni

Panel online: Împreună suntem mai puternici! #ȘapteAni

Fix azi, pe 26 ianuarie, se împlinesc șapte ani de când s-a lansat conceptul Pagina de Psihologie. Totul a pornit din dorința de a face ceva pentru sănătatea relațională a românilor, cu multă timiditate și cu o pagină de Facebook, administrată încă de atunci de către Paul Părăuan. O bună perioadă, am muncit amândoi doar din pasiune și mânați de o puternică ambiție, iar azi am ajuns ca paginadepsihologie.ro să fie considerat un site de referință în domeniul psihologiei relaționale din România.

Pe parcurs, visurile noastre au devenit tot mai mari și am ajuns să ne bucurăm de sprijinul mai multor oameni, care s-au alăturat echipei noastre pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp.

În prezent, avem o comunicare online consistentă; programe de formare destinate atât experților, cât și celor dornici de dezvoltare personală și autocunoaștere – organizate prin Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie; o editură prin care aducem mai aproape de cititorii români cărți practice și utile; și o rețea națională de experți în psihoterapia relațională. Împreună cu voi toți, ne place să credem că suntem #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia. Iar fiindcă vrem să ne exprimăm respectul față de toți cei care ne sunt aproape, panelul lunii ianuarie 2018 reprezintă un dialog uman și prietenos între o parte dintre experții noștri.

℗PUBLICITATE


Vă dorim lectură plăcută și ne bazăm în continuare pe susținerea voastră!

[cs_spacer cs_spacer_height=”1″]

Repondenții acestui panel sunt:

Gáspár György – psiholog, psihoterapeut, formator și președinte AMPP.

Cristina Petrescu-Ghenea – medic specialist în psihiatria copilului și adolescentului, psihoterapeut de familie, coordonator programe de formare complementară și continuă din cadrul AMPP.

℗PUBLICITATE


Nora Neghină – expert Mindsight și coordonator al cursului Inteligența relațională.

Paul Părăuan – social media manager și editor Pagina de Psihologie.

Sorina Petrică – psiholog clinician și psihoterapeut.

Raluca Anton – dr. psiholog, psihoterapeut și formator AMPP.

Roxana Nicolau – psiholog vlinician și psihoterapeut, formator AMPP.

Adela Moldovan – dr. psiholog, psihoterapeut și formator AMPP.

Oana Calnegru – psihoterapeut și coordonator programe de formare complementară și continuă din cadrul AMPP.

Oana Nașcu – psiholog clinician și psihoterapeut, coordonator zonal programe de formare complementară și continuă din cadrul AMPP.

Diana Stănculeanu – psihoterapeut și formator al programelor de formare complementară și continuă din cadrul AMPP.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută