skip to Main Content
Panel Online: Inteligența Parentală

Panel online: Inteligența parentală

Pe 29 octombrie, a avut loc în București cel mai important eveniment de parenting organizat anul acesta în România: conferința intitulată „Cultivarea inteligenței parentale, prin curaj, compasiune și conectare“, susținută de Urania Cremene, Diana Stănculeanu (de la Salvați Copii România) și Gáspár György. I-am invitat pe cei trei vorbitori și pe moderatoarea evenimentului, Paula Herlo, să ne răspundă pe scurt la câteva întrebări esențiale pentru sănătatea psihologică și emoțională a familiilor.

Din cauza multor deplasări prin țară, Urania nu a putut să fie alături de noi, pentru a ne răspunde. Mai jos puteți găsi răspunsurile date de Diana, Paula și Gáspár.

Vă invităm și pe voi, cititorii Paginii de Psihologie, să ne trimiteți răspunsurile voastre la acele întrebări care v-au amintit de provocările întâlnite în viața personală.

℗PUBLICITATE


℗PUBLICITATE


Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută