skip to Main Content
Panel Online: Mindfulness Urban

Panel online: Mindfulness urban

Vacanța de vară este în toi, pentru unii au început și concediile, iar noi vă provocăm în această vară să vă împrieteniți cu una dintre cele mai valoroase practici pentru omul modern: starea de mindfulness (sau prezența conștientă). În acest sens, am invitat mai mulți specialiști în domeniu din țara noastră la o discuție, în cadrul celui mai recent panel online marca Pagina de Psihologie. De asemenea, dacă încă nu știți ce să citiți în această vară sau dacă intenționați să profitați de zilele de vacanță pentru a îmbina utilul cu plăcutul, vă recomandăm cea mai nouă carte a colegului nostru Gáspár György – Mindfulness Urban: Exerciții de curaj, compasiune și conectare.

Repondenții acestui panel sunt:

Hedi Hoka – doctor în psihologie și profesor de mindfulness; a studiat mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA, și în cadrul Mindful International Academy; e fondatoare a școlii European Academy of Mindfulness.

℗PUBLICITATE
Valérie Cioloș-Villemin este trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către Center for Mindfulness din cadrul University of Massachusetts Medical School, instituția unde a fost elaborată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business.

℗PUBLICITATE
Nora Neghină – președinte Asociația Mindsight România, psiholog, psihoterapeut în formare, coordonator al programului educațional Inteligența Relațională.

Mihaela Blaga – psiholog, psihoterapeut relațional și expert în sănătatea emoțională a familiei.

Oana Calnegru – psiholog, psihoterapeut relațional, coordonator al programului educațional Parenting Masterclass.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută