fbpx
skip to Main Content
Panel Online: Povestea Crăciunului

Crăciunul este timpul prezenței, al dăruirii, al emoției și al spiritului. Este îndemnul la bunătate, la reflecție, la recunoştinţă. Este răgazul în care ne amintim ce este important pentru fiecare dintre noi. Crăciunul este despre despre familie, despre prieteni, despre conectare. Crăciunului este mai mult decât o sărbătoare, este o stare a sufletului!

Pentru că ne plac poveștile și deoarece credem mult în #PutereaRelațiilor ne-am gândit la mai multe întrebări pe care le-am adresat unor oameni dragi, pentru a afla care este pentru ei „Povestea Crăciunului”. Ceea ce te invităm să faci și tu. Să-ți aloci puțin răgaz pentru a croșeta în gând povestea ta de Crăciun.

Invitații din acest panel online sunt: Daniela Nane, Oana Zamfir, Ruxandra Rusan, Ioana Hașu-Georgiev, Simona Gherasim, Cristina Petrescu Ghenea, Cristian Manafu, Hrisostom Filipescu, Gabriel T. Bălănescu.

Daniela Nane – actriță, s-a născut și a copilărit în Iași. Copil unic, a crescut printre cărți și a practicat de mică balet clasic, dans sportiv și nenumărate sporturi. La 19 ani câștigă titlul de “Miss România”. A lucrat cu nume mari ale scenei românești și cu mulți actori de talie internațională. Mai multe informații despre spectacolele, taberele și cursurile pe care le organizează găsiți pe site-ul danielanane.ro.

Oana Zamfir – considerată una dintre cele mai răzbătătoare jurnaliste, Oana prezintă la DIGI 24 jurnalul orei 10, de luni și până vineri, și în fiecare duminică emisiunea cu și despre cinema „Ca-n filme”. Născută la Brașov, Oana, s-a relocat în București unde-și urmează cu perseverență obiectivele profesionale. Mai multe detalii despre emisiunea Oanei găsiți pe digi24.ro.

Ruxandra Rusan – prezentatoarea-mămică, jurnalist cu experiență de 19 ani în presa scrisă și TV, pe care o auzim în fiecare dimineață la radio Itsy Bitsy în cadrul emisiunii “Happy Music”. Veselă și plină de energie de viață, Ruxandra abordează cu mult curaj subiecte de interes pentru întreaga familie. Mai multe despre Ruxandra aici itsybitsy.ro.

Ioana Hașu-Georgiev – jurnalistă la RFI, Ioana este pasionată de istorie și a studiat în cadrul „Central European University”. Bunicul și unchiul ei au făcut parte, în anii ’50, din grupul de rezistență din munții Făgăraș. Bunicul acesteia a fost executat la Jilava, iar unchiul a fost omorât în timp ce încerca să fugă. Mai multe detalii despre emisiunea ei “Sănătatea FM”, găsiți pe rfi.ro

℗PUBLICITATE


Simona Gherasim – este Associate Coach, certificată de International Coaching Federation, una din organizațiile de top în acest domeniu. A obținut un MBA în cadrul “Bled School of Management” și a absolvit ASE (Finanțe) și Universitatea Ovidius (Dreptul afacerilor). Simona este membru al ICF (International Coaching Federation) și Romanian Coaching Association (ARC). Despre munca sa de coaching puteți afla mai multe detaii pe simonagherasim.ro.

Cristina Petrescu-Ghenea – este unul dintre cei mai bine pregătiți tineri psihiatri specializați în psihiatria copilului și adolescentului. Cristina are dublă licență în medicină și psihologie, și este absolventă a programului de formare complementară în psihoterapia familiei din cadrul AMPP. Lucrează ca psihoterapeut și coordonează programe de formare pentru specialiștii în sănătate mintală din România, ca parte din echipa Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, de asemenea, este contributor la pagiandepsihologie.ro.

Cristian Manafu – fost jurnalist format în presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din România și cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activează ca trainer și consultant în social media. De peste 10 ani scrie constant pe manafu.ro, blog personal ce acoperă subiecte atât din aria intereselor sale profesionale (social media, Internet, marketing, telecom, tehnologie etc.), cât și din aria intereselor personale (gadgets, mașini, evenimente, denim).

Hrisostom Filipescu – Egumenul Schitului Țibucani, psiholog clinician la C.R.R.P.H Păstraveni și psihoterapeut sistemic de cuplu și familie. Hrisostom este unul dintre oamenii cu har care a găsit calea sprea a promova valoarea credinței într-o lume care pare să își fi pierdut încrederea. Textele sale le găsiți pe: hrisostomfilipescu.wordpress.com

Gabriel T. Bălănescu – specializat în științe socio-umane (sociologie și antropologie), Gabriel deține un doctorat în sociologie și a urmat diverse cursuri de MBA. Este pasionat de procesul descoperirii de sine, de rolul de tată și de fotografie. Pentru a-i descoperi munca de fotograf accesați: gabrielbalanescu.blogspot.ro.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută