Skip to content

Patrice Van Eersel este cofondator al ziarului Libération. Din 1975 a lucrat timp de 20 de ani ca jurnalist de investigație la revista Actuel. În prezent este redactorul-șef al revistei Nouvelles Clés și editor la Albin Michel, Paris.

Jurnalist și scriitor francez, Patrice Van Eersel explorează cu pasiune la granițele cunoașterii umane. Marile mistere sunt subiecte de predilecție pentru anchetele sale: nașterea, moartea, inconștientul uman, legătura omului cu natura și cu Dumnezeu.

℗PUBLICITATECărțile-anchetă sunt tot atâtea ocazii pentru autor de a face înconjurul lumii, în căutarea de adevăruri și de mărturii: șamani de tradiție din jungla Amazoniană, astrofizicieni laureați ai premiului Nobel, celebri vindecători ruși, mari campioni sportivi sunt intervievați asupra unui subiect comun. Patrice van Eersel ne oferă astfel chintesența cunoașterii umane, un puzzle de abordări diametral opuse care converg într-un punct: adevărul.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0