Skip to content

Patricia Farrell este un psiholog american recunoscut, care are o vastă experiență în tratarea depresiei, anxietății și dependenței de substanțe, precum și în consilierea persoanelor cu deficiențe fizice. Ea a fost prezentată în mai multe emisiuni de televiziune și a scris mai multe cărți și articole despre problemele de sănătate mentală și cum să le gestioneze.

Patricia Farrell are o diplomă de doctorat în psihologie clinică și este autorul mai multor cărți. Ea este de asemenea blogger și scrie regulat despre sănătatea mentală pe blogul său, „The HealthShrink“.

℗PUBLICITATEDatorită expertizei sale în tratarea depresiei, anxietății și dependenței de substanțe, precum și a cunoștințelor sale în consilierea persoanelor cu deficiențe fizice, Patricia Farrell este un psiholog respectat și un lider de opinie în domeniul sănătății mentale. Ea promovează ideea că terapia nu trebuie să fie stigmatizată și că este important să căutăm ajutor atunci când ne confruntăm cu probleme de sănătate mentală.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0