Skip to content

Dr. Paul Dolan, expert de talie mondială în domeniul fericirii, comportamentului și politicilor publice, este profesor de științe comportamentale la London School of Economics and Political Science și a fost cercetător asociat la Universitatea Princeton împreună cu profesorul Daniel Kahneman.

℗PUBLICITATEDe asemenea, desfășoară cercetări originale privind măsurarea fericirii, cauzele și consecințele acesteia. Este profesor invitat la Imperial College London și profesor asociat la Institute for Government din Marea Britanie. Consiliază fundații umanitare, companii multinaționale și guvernele altor state în legătură cu modul în care acestea ar putea crește nivelul fericirii și ar putea influența comportamentul oamenilor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0