fbpx
skip to Main Content

Paul Maar este unul dintre cei mai importanți scriitori germani moderni pentru copii și tineret. Este romancier, dramaturg, traducător și ilustrator.

Maar s-a născut pe 13 decembrie 1937 în Schweinfurt. După moartea timpurie a mamei sale, el a locuit împreună cu bunicul său în zona rurală Theres din nordul Bavariei. A urmat școala la Gimnaziul din Schweinfurt, iar mai târziu a studiat la Academia de Stat de Arte din Stuttgart. Apoi a lucrat ca scenograf și fotograf de scenă pentru teatrul castelului Franconian Massbach. După aceea a petrecut zece ani ca profesor de artă. Din 1976, a lucrat ca scriitor independent.

℗PUBLICITATELocuiește în Bamberg împreună cu soția și cei trei copii.

De același autor


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0