fbpx
skip to Main Content

Pepper Schwartz (născută la 11 mai 1945) predă sociologia la Universitatea din Washington și a fost președintă a Societății pentru Studiul Științific al Sexualității.

Ea este autorul sau coautorul a numeroaselor cărți, reviste, articole și o personalitate de televiziune pe tema sexualității. Schwartz este remarcabilă pentru opera sa din anii 1970 și începutul anilor 1980, care a culminat cu cartea, scrisă împreună cu Philip Blumstein, American Couples: Money-Work-Sex, în care a intervievat cupluri lesbiene, cupluri homosexuale și cupluri heterosexuale.

Schwartz, de asemenea, servește drept Expert și Dramaturg pentru dragoste și relații pentru AARP și scrie editorialul „Adevărul gol-goluț“. Ea este, de asemenea, unul dintre experții emisiunii FYI / AETV „Căsătorie la prima vedere“.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută