Pepper Schwartz – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Pepper Schwartz (născută la 11 mai 1945) predă sociologia la Universitatea din Washington și a fost președintă a Societății pentru Studiul Științific al Sexualității.

Ea este autorul sau coautorul a numeroaselor cărți, reviste, articole și o personalitate de televiziune pe tema sexualității. Schwartz este remarcabilă pentru opera sa din anii 1970 și începutul anilor 1980, care a culminat cu cartea, scrisă împreună cu Philip Blumstein, American Couples: Money-Work-Sex, în care a intervievat cupluri lesbiene, cupluri homosexuale și cupluri heterosexuale.

℗PUBLICITATESchwartz, de asemenea, servește drept Expert și Dramaturg pentru dragoste și relații pentru AARP și scrie editorialul „Adevărul gol-goluț“. Ea este, de asemenea, unul dintre experții emisiunii FYI / AETV „Căsătorie la prima vedere“.

De același autor

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută