fbpx
skip to Main Content

Adoptă o mamă!, campania inițiată de Mirela Retegan și organizată de Fundația Zurli, a ajuns anul acesta la încă 10.000 de femei din toată România. În premieră, în campanie s-au oferit gratuit peste 2.000 de ore de psihoterapie pentru mii de mame și femei aflate în situații extreme.

Cele peste 2.000 de ore de consiliere au fost oferite gratuit de psihologii care s-au înscris voluntar în campanie, în toată țara, chiar și în diaspora.

Mobilizarea acestora a fost extraordinară. Psihoterapeuții s-au arătat impresionați de cazurile pe care le-au întâlnit și au încercat să ofere cât mai multe ore femeilor cu care au intrat în contact. Mulți dintre psihologi au păstrat legătura cu beneficiarele campanie și le-au oferit suport necondiționat pe termen lung. Acest lucru a fost posibil cu suportul oferit de Pagina de Psihologie, al cărei colectiv de psihoterapeuți s-a oferit să vină în ajutorul acestor femei, oferind ore gratuite de consiliere. 

Acțiunea de anul acesta din cadrul campaniei Adoptă o mamă! este un proiect pilot al Fundației Zurli, al cărui scop este să ajute un număr cât mai mare de femei din medii defavorizate, femei aflate în situații dificile. Sunt câteva mii de femei care și-au învins teama și au avut curaj să ceară ajutor, un ajutor pe care l-au primit și pe care Fundația Zurli își propune să îl continue și în anul următor.

În cifre, Adoptă o mamă! a adunat 10.000 de mame care au donat, 10.000 de mame care au primit cadouri în luna martie, peste 30 de centre de colectare a cadourilor în țară și în diaspora, peste 2.000 de ore de psihoterapie donate de psihologi voluntar, mii de mame care au beneficiat de cel mai important ajutor din viața lor.

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATEScopul campaniei Adoptă o mamă! este de a le aduce o bucurie acestor mame disperate și de a atrage atenția asupra unui fenomen social care a luat amploare, mai ales în timpul pandemiei, și asupra căruia este necesară intervenția tuturor actorilor sociali. De-a lungul celor 7 ediții, peste 30.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile în campanie și de suport psihoterapeutic gratuit.

Adoptă o mamă! este o campanie organizată de Fundația Zurli și inițiată de Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli, scriitor, jurnalist și om de radio cu zeci de ani de experiență în media. 

Ediția din 2022 s-a bucurat de suportul Pagina de Psihologie în calitate de partener, dar și de suportul unor instituții de învățământ – școli și grădinițe, de sprijinul oferit de companii private cu ajutorul cărora s-a ajuns la un număr atât de mare de beneficiari.


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0