Skip to content

Pete Walker este consilier în asistență socială și psihologică, lector, autor și psihoterapeut specializat în ajutorarea adulților traumatizați prin expunerea repetată la abuz și (sau) neglijare timpurie.

℗PUBLICITATEPete este director al Lafayette Counseling Center și lucrează de treizeci de ani ca profesor și profesionist în domeniul sănătății mintale, fiind autorul cărtilor, The Tao of Fully Feeling: Harvesting Forgiveness Out of Blame, Complex PTSD: From Surviving to Thriving: a guide and map for recovering from childhood trauma (PTSD: 13 pași esențiali ai procesului de vindecare – Recuperarea în urma traumei, abuzului sau neglijenței emoționale).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0