Skip to content

Dr. Peter Attia este fondatorul centrului medical Early Medical. A absolvit Facultatea de Medicină a Universității Stanford și a făcut o rezidențiată în chirurgie generală la spitalul Johns Hopkins. De asemenea, a urmat un stagiu de chirurgie oncologică ca bursier al Institutului Național al Cancerului, unde și-a focalizat cercetările asupra imunoterapiilor pentru melanom. Face parte din comitetul editorial al revistei medicale Aging. Este gazda podcastului The Drive, unul dintre cele mai populare podcasturi din zona sănătății, medicinei și longevității.

Dr. Peter Attia este cunoscut pentru munca sa în domeniul sănătății și al performanței umane. El este specializat în medicină internă și metabolice și este recunoscut pentru abordarea sa holistică în îmbunătățirea sănătății.

℗PUBLICITATEDr. Attia a fost implicat în cercetări extinse privind diabetul, obezitatea și prevenirea bolilor cronice. A devenit cunoscut și pentru conținutul său media, inclusiv podcast-uri, bloguri și prelegeri, în care discută despre nutriție, fitness, longevitate și alte aspecte legate de sănătate.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0