Skip to content

Peter Gray, considerat expert internațional în domeniul dezvoltării copilului, este psiholog american, acum profesor emerit la Boston College. Este autorul unui manual de psihologie care s-a bucurat de un enorm succes, Psychology, ajuns acum la a șasea ediție.

℗PUBLICITATEGray a absolvit Cabot School din Cabot, Vermont, unde a fost distins cu titlul de „valedictorian“. A studiat psihologia la Columbia College din New York City și a absolvit summa cum laude. În 1972, Gray și-a luat doctoratul în științe biologice la Universitatea Rockefeller, unde a lucrat cu Neal Miller și a studiat psihologie, comportamentul animal, fiziologie și neurobiologie. Din 1970 până în 1971, Gray a fost conferențiar în psihologie la City College din New York. În 1972 a devenit cercetător invitat în psihologie fiziologica la Universitatea Rockefeller, an în care a intrat în departamentul de psihologie de la Boston College.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0