fbpx
skip to Main Content

Peter Wohlleben s-a născut în 1964, a studiat silvicultura și a lucrat 23 de ani la administrația forestieră din Renania-Palatinat. În 2006 a renunţat la acest loc de muncă și a preluat, ca pădurar, o zonă forestieră de 1200 de hectare din regiunea Eifel. Acolo își transpune cu succes ideea de protecție naturală ecologică și viabilă economic. În plus, și-a descoperit pasiunea pentru scris, iar cărțile lui au surprins plăcut o lume întreagă.

Este invitat în numeroase emisiuni TV, podcasturi și alte evenimente în care comunică cele mai noi descoperiri științifice despre natură. Este autorul bestsellerului internațional Viața secretă a copacilor, a versiunii ilustrate pentru copii Auzi cum vorbesc copacii? și a cărții Pădurea, instrucțiuni de folosire.

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATEDe același autor


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0