Skip to content

Philip Delves Broughton este autorul a două bestselleruri internaționale, Life’s a Pitch și What They Teach You at Harvard Business School. A absolvit facultatea cu specializarea administrarea afacerilor la Oxford și masteratul la Harvard Business School. Și-a petrecut zece ani ca reporter și corespondent străin pentru Daily Telegraph, scriind acum cu regularitate pentru Financial Times și Wall Street Journal.

℗PUBLICITATEO colecție editată a scrierilor sale pentru FT a fost publicată sub titlul Management Matters: From the Humdrum to the Big Decisions.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0