fbpx
skip to Main Content

Despre parenting se vorbește tot mai des în România. Cuvântul nu mai este unul străin în vocabularul părinților români și mulți dintre aceștia recunosc că pentru o viață de familie trăită în siguranță au nevoie de informații, susținere și sprijin. Este adevărat că oricine poate pune mâna pe o carte despre creșterea și educația copiilor, dar părinții cu adevărat conștienți știu că parentingul este mai mult decât atât.

Drept urmare, în seria de conversații găzduită de România Sigură și susținută de E.ON România și IGSU, moderatoarea Andreea Remețan l-a avut ca invitat pe psihologul și psihoterapeutul Gáspár György, alături de care a dezbătut subiectul pe toate părțile. Andreea a fost dornică să înțeleagă ce se întâmplă în sistemul familial odată cu nașterea copiilor, ce contează cu adevărat pentru starea de bine a celor mici, dar și cum pot părinții să se implice în creșterea și educația copiilor, fără să renunțe la intimitatea vieții de cuplu. 

Așa cum ne-a obișnuit, Gáspár a venit cu multe explicații, răspunsuri clare și informații ce pot veni în sprijinul părinților care sunt cu adevărat preocupați de subiect. Poate că unul dintre cele mai semnificative mesaje este cel în care am aflat despre faptul că emoțiile nu îmbătrânesc niciodată, motiv pentru care cu cât îndrăznim să ne împrietenim mai repede, cu atât mai mult ne vom putea bucura de viață.

℗PUBLICITATEÎntregul podcast poate fi ascultat și urmărit mai jos: 


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută