Inteligența Relațională — primul program științific dedicat non-psihologilor (București) - – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Inteligența Relațională - București

Relațiile reprezintă cea mai importantă resursă pentru ființa umană, în secolul XXI. Mii de studii moderne ne transmit, la unison, că cel mai important factor – pentru sănătatea noastră fizică și psihică, pentru starea umană de bine și pentru atingerea succesului în viață – este reprezentat de relațiile în care ne implicăm zi de zi. Și, cu toate acestea, în școlile, liceele și universitățile din România nu există programe de educație relațională sau discipline care să ne învețe cum să cultivăm și să menținem sănătatea relațională.

Astfel, A.M.P.P. și platforma paginadepsihologie.ro lansează, în premieră pentru România, primul program educațional de cultivare a inteligenței relaționale, destinat non-psihologilor. Câțiva dintre cei mai apreciați experți în sănătate relațională din țara noastră își reunesc forțele sub umbrela programului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, oferindu-le, într-un context organizat, tuturor celor interesați, accesul la cele mai moderne și mai bine susținute teorii și practici psihologice de cultivare a sănătății relaționale.

Programul este construit în jurul a 6 module de weekend, în cadrul cărora lectorii vor transmite atât informații teoretice, cât și aplicații practice utile în cultivarea inteligenței relaționale – acasă, la școală, la muncă sau în orice alt context interpersonal.

  • Nevoile de dezvoltare emoțională ale ființei umane – Diana Stănculeanu, 7-8 martie 2020;
  • Inteligența relațională și viața de cuplu, de la conflict la conectare – Gáspár György, 4-5 aprilie 2020;
  • Cultivarea compasiunii și a conectării conștiente cu sine – Nora Neghină; 25-26 aprilie 2020;
  • Curajul de a purta conversații dificile; cum să comunicăm inteligent atunci când abordăm subiecte dificile – Cristina Petrescu Ghenea, 16-17 mai 2020;
  • Poveștile minții umane, descoperirea tiparelor inconștiente care ne guvernează viața și relațiile – Roxana Nicolau, 13-14 iunie 2020;
  • Cum recunoștem și gestionăm relațiile traumatice – Sorina Petrică, 18-19 iulie.

În cadrul programului veți afla totul despre relații, având posibilitatea de a integra informațiile nou dobândite atât în viața personală, cât și în sfera profesională. Programul li se adresează oamenilor care lucrează cu oameni: lideri, manageri, personal HR, specialiști PR, cadre didactice, bloggeri, oameni din comunicare și media, personal medical și alte persoane care intenționează să-și cultive inteligența relațională.

Modulele se vor ține în weekend, sâmbăta și duminica. Coordonator al programului de formare pentru non-psihologi este Nora Neghină, expert național în abordarea Mindsight. Date de contact: email nora.neghina@paginadepsihologie.ro.

Prețul unui modul este de 650 de lei. Pentru plata integrală în avans a programului de formare se acordă o reducere de 10%. Admiterea în grupul de formare se face în baza completării acestui formular de înscriere.

Așteptăm cu interes aplicațiile voastre și suntem nerăbdători să ne vedem la modulele de formare!
Echipa A.M.P.P.

Detalii

Programul este compus din 6 module teoretice și practice, susținute de psihoterapeuți cu o vastă experiență clinică și o bogată practică didactică: Gáspár György, Diana Stănculeanu, Hedi Hoka, Raluca Anton, Adela Moldovan, Sorina Petrică, Roxana Nicolau, Cristina Petrescu Ghenea, Oana Calnegru, Nora Neghină.

Durata: 4 luni

Format: 6 module

Cost: 650 lei/modul

Dată începere grup nou:

Termen limită depunere dosar înscriere:

Caută