Skip to content

Blockbustere care te vor ține cu sufletul la gură, povești romantice, sezoane noi din serialele noastre preferate: urmează o vară plină de titluri numai bune de văzut fie la cinema, fie în momentele de relaxare, în vacanță, în tren, în avion, în drum spre următoarele tale aventuri!

House of the Dragon (sezonul II)

În iunie, ne întoarcem să purtăm noi bătălii în Westeros, pe măsură ce dinastia Targaryen se dezbină! De această dată, taberele sunt formate: Consiliul Verde luptă pentru regele Aegon (Tom Glynn-Carney), în timp ce Consiliul Negru este de partea reginei Rhaenyra (Emma D’Arcy). Cine își va câștiga, la final, locul pe Tronul de Fier? Disponibil din 17 iunie pe Max.

Becoming Karl Lagerfeld (miniserie)

Serialul ne propune să descoperim fața mai puțin cunoscută a celebrului Karl Lagerfeld (Daniel Brühl), să explorăm perioada în care acesta era un simplu designer de prêt-à-porter, de care nimeni nu auzise încă. În prim-plan sunt relația lui cu Jacques de Bascher (Théodore Pellerin) și rivalitatea dintre el și Yves Saint Laurent (Arnaud Valois), o dinamică fascinantă, care a schimbat pentru totdeauna istoria modei. Disponibil din 7 iunie pe Disney+.

Bridgerton (sezonul III, partea a II-a)

Partea a II-a din acest nou sezon Bridgerton ne este datoare cu numeroase răspunsuri: ce se va întâmpla cu Lady Whistledown în contextul celor mai recente dezvăluiri? Cum se va schimba relația dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton)? Și oare care va fi decizia Reginei cu privire la diamantul sezonului? Disponibil din 13 iunie pe Netflix.

A Quiet Place: Day One

Un prequel al seriei A Quiet Place, Day One este un thriller plin de suspans, care ne arată ce s-a întâmplat în ziua în care lumea întreagă a fost forțată să înceapă, în tăcere absolută, o luptă pentru supraviețuire în fața unui inamic extraterestru. Premiera în cinematografe: 28 iunie.

℗PUBLICITATE



The Bikeriders

Oare mai e nevoie să spunem altceva în afară de faptul că este un crime movie cu Austin Butler și Tom Hardy în rolurile principale? Cu siguranță, nu, ei sunt cele mai bune motive pentru a veni la cinema, dar vom adăuga și faptul că filmul se concentrează pe o bandă de motocicliști din vest, The Vandals, recunoscută pentru violența membrilor săi. Premiera în cinematografe: 21 iunie.

Deadpool & Wolverine

Dor de un film Marvel? În iulie, ne întâlnim cu glumețul Deadpool (Ryan Reynolds) și cu singuraticul Wolverine (Hugh Jackman), care se aliază de această dată împotriva unui dușman comun. Premiera în cinematografe: 26 iulie.

It Ends with Us

Dacă încă nu ai citit romanul semnat de Colleen Hoover, acum e momentul să o faci, mai ales dacă îți plac poveștile de dragoste. Iar după ce îl termini, pregătește-te și pentru o vizită la cinema, pentru a face cunoștință cu Lily (Blake Lively), o femeie care își găsește liniștea alături de Ryle Kincaid (Justin Baldoni), un medic fermecător. Dar lucrurile iau o turnură neașteptată pentru ea atunci când în viața sa revine un personaj din trecut. Premiera în cinematografe: 9 august.

Emily in Paris (sezonul IV)

După ce nunta Camillei (Camille Razat) și a lui Gabriel (Lucas Bravos) ia o turnură surprinzătoare, Emily (Lily Collins) se află din nou în impas, prinsă între doi bărbați. În același timp, aventura sa la job este tot mai provocatoare, pe măsură ce se apropie niște evenimente importante pentru Franța. Disponibil din 15 august pe Netflix.

Only Murders in the Building (sezonul IV)

Trioul format din Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez) se reunește pentru a rezolva un nou caz misterios. De această dată, cei trei ajung în Los Angeles, unde un studio de la Hollywood pregătește un film despre „Only Murders“, podcastul lor. Disponibil din 27 august pe Disney+.

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0