fbpx
skip to Main Content
Prima Bibliotecă Făcută Din Donațiile Copiilor

Campania Dăruieşte o lume de basm, lansată în decembrie 2018, prin care se dotează şcoli, grădiniţe şi spitale defavorizate cu biblioteci pentru copii, a adunat deja cărţi pentru prima bibliotecă din proiect. Ea a fost amenajată în comuna Ştefaneştiide Jos, spre marea încântare a copiilor de aici. Proiectul urmează să ajungă la spitalul din Curtea de Argeş, la secţia de pediatrie.

Grădinițele Butterfly, CAVA Bistronomie şi Asociaţia KinetoBebe, alături de Itsy Bitsy FM, au lansat anul trecut campania care îndeamnă la generozitate tot anul şi propune sprijinirea copiilor, care nu au acces la cărţi. Cu ajutorul donaţiilor venite atât de la publicul larg, cât şi de la edituri sau companii care susţin educaţia, organizatorii îşi propun să ajungă în cât mai multe locuri din ţară unde copiii nu au cărţi şi nici acces la biblioteci.

Specialiştii vorbesc despre nevoia de evadare în imaginaţie, a copiilor care au o viaţă mai grea şi cărţile sunt cel mai sănătos mod de a te dezvolta şi de a face din lumea ta un tărâm de basm.

„Pentru copiii din spital cărţile sunt ceva mai mult. Sunt o pauză de la tristeţe şi durere. De aceea vă rugăm să alegeţi dintre cărţile voastre, acele cărţi pe care le puteţi da mai departe şi să ne ajutaţi ca până în luna martie să facem o nouă bibliotecă Dăruieşte o lume de basm declară Monica Popescu, coordonatoarea campaniei.

Fiecare carte dăruită este așteptată cu drag pânăpe 10 martie, la unul dintre cele 7 puncte de colectare a donațiilor. Pot fi donate și jocuri sau jucării în stare bună.

℗PUBLICITATE


După amenajarea bibliotecii din spitalul de la Curtea de Arges, se vor aduna cărți pentru o nouă bibliotecă la Constanța.

Fiecare bibliotecă va fi aranjată de o parte dintre copiii care au donat, iar gâdurile bune de la cei care primesc aceste daruri vor fi communicate pe canalele online ale organizatorilor, pentru a motiva şi alţi oameni să sprijine acest demers, pe cât de simplu pe atât de benefic pentru cei mici.

Adresele din București unde pot fi aduse sau trimise donațiile sunt:

  1. Grădinița Butterfly Aviației – Str. Intrarea Gliei nr. 7, Sector 1, București
  2. Gradinița Butterfly Băneasa – Str. Drumul Potcoavei nr. 59, Voluntari, Ilfov (Gradina Zoologică)
  3. Gradinița Butterfly Cosmopolis – Str. Lacului, vila 8F, Ștefăneștii de Jos, Ilfov
  4. CAVA Bistronomie – Calea Floreasca nr. 91-111, Sector 2, București
  5. Centrul KinetoBebe Moșilor – Calea Moșilor nr. 158, Sector 2, București
  6. Centrul KinetoBebe Nord – Intrarea Catedrei nr. 2, Sector 1, București
  7. Centrul KinetoBebe Sud – Șoseaua Olteniței nr. 87-99, Sector 4, București

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută