Skip to content

În luna aprilie se aniversează un an de la publicarea cărții Copilul invizibil, primul volum scris de Gáspár György, psiholog clinician, psihoterapeut relațional și cofondator al conceptului paginadepsihologie.ro. În mai puțin de doisprezece luni, Curtea Veche Publishing – editura care a lansat cartea, a scos mai multe tiraje cu mii de exemplare din volumul menit să aducă la lumină povestea ascunsă a copilului invizibil, din lăuntrul fiecăruia dintre noi. Scris într-un stil personal, bogat în note de autodezvlăuire, și însoțit de susținerea unor experți internaționali în psihologie și parentaj, volumul de debut al lui Gáspár ajunge să fie considerat unul dintre cele mai apreciate texte de profil publicate în anul 2016.

Dr. Frank Dattilio, profesor asociat la Departamentul de Psihiatrie al Școlii de Medicină de la Harvard, descrie cartea Copilul invizibil – ca fiind o neprețuită sursă de informații atât pentru cei care lucrează în domeniul sănătății mintale, dar mai ales pentru părinți. Profesorul Dattilio subliniind și faptul că autorul a reușit să îmbine cu măiestrie perspicacitatea clinică și inteligența analitică.

Dr. Daniel Siegel, autorul mai multor de cărți de mare succes precum Inteligența parentală sau Parentaj sensibil și inteligent și profesor de psihiatrie la UCLA, SUA, susține de asemenea demersul lui Gáspár cu privire la conturarea uneia dintre cele mai căutate cărți de parenting de la noi din țară. Dr. Siegel, care în anul 2014 a vizitat pentru prima dată țara noastră, apreciază mai cu seamă caracterul științific al cărții și sfaturile practice menite să-i ajute atât pe copii, cât și pe părinți, să evolueze.

De o apreciere deosebită s-a bucurat Copilul invizibil și în rândul comunității online din România, care introduce volumul în top zece cele mai valoroase cărți de parenting ale momentului.

• „Copilul invizibil, cartea menită să revoluţioneze percepţia despre metodele de parenting.“ – adevărul.ro.

• „În opinia mea, «Copilul invizibil» este una dintre cele mai importante cărți din domeniul parentingului apărute la noi în 2016.“ – centruldeparenting.ro.

• „E o lectură fascinantă. O mărturie sinceră și curajoasă, despre omenescul din noi. Vom înțelege mai ușor cum funcționează mintea unui copil, dar și a unui adult, astfel încât să putem construi împreună cu fiul nostru sau fiica noastră o relație sănătoasă și benefică pentru amândoi, pe termen lung.“ – evz.ro.

℗PUBLICITATE• „Copilul invizibil nu se citește pentru Gáspár György, chiar dacă el este un om și un psihoterapeut extraordinar. Copilul invizibil se citește pentru fiecare dintre noi.“ – iulianaroca.ro.

• „Cu fiecare pagină pe care o citeam, îmi venea să pun citate din carte pe internet, ca să vadă cât mai multă lume ce lucruri minunate scrie Gáspár acolo. Dar, mi-am dat seama că ar trebui să pun versiunea integrală a cărții, atât de bună este! Este genul de carte pe care ai da-o în stânga și-n dreapta tuturor părinților și bunicilor, cu obligația, nu doar cu recomandarea de a o citi cu atenție, ci chiar de mai multe ori.“ – blogdepărinți.info.

• „Cartea lui Gáspár György ne întoarce cu fața spre noi înșine, ne amintește de copilul interior, pe care cei mai mulți îl ignoram, deși el ne sabotează viața, dacă nu îi dăm atenția cuvenită, și totodată ne dă uneltele pentru a trăi o viață conștientă, în care emoțiile noastre să nu mai fie pe pilot automat, o viață eliberată de trecutul adeseori dureros și trăită cu mai mult sens.“ – parentingcublandete.wordpress.com.

• „Îmi place cartea «Copilul invizibil» pentru că se bazează pe învățăturile budiste, pe ideea de a trăi la momentul prezent, de a fi conștient de ceea ce se întamplă ACUM (mindfulness) – un subiect despre care citesc în ultimul timp și pe care îl simt cel mai aproape de modul meu de a gândi.“ – jurnalulcopilului.com.

• „Copilul invizibil al lui Gáspár György este o lucrare care îi invită pe părinți să descopere metodele esențiale prin care să ofere copiilor o creștere armonioasă și sănătoasă. Ceea ce mi s-a părut interesant la această carte este modul în care autorul invită cititorul să descopere aceste metode. Care este acesta? O reflecție asupra sinelui. Fiecare persoană păstrează undeva, ascuns într-un colț, copilul de odinioară. Cu bucurii, cu temeri, cu lipsuri sau neajunsuri, toate aceste trări și amintiri și-au lăsat amprenta asupra noastră.“ – kidsout.ro.

Dacă încă nu ai citit cartea, poți comanda volumul aici, toată luna aprilie autorul va da autografe pentru cărțile achiziționate de pe platforma www.paginadepsihologie.ro. De asemenea, poți achiziționa și cursul online de parenting elaborat în baza cărții „Copilul invizibil“.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0