fbpx
skip to Main Content
Primul Panel Online Despre Iubire Din România

A iubi și a fi iubit reprezintă două dintre cele mai intense experiențe pe care noi oamenii le trăim. Cei mai puternici ne simțim atunci când cineva special ne transmite că suntem văzuți, auziți și simțiți sau mai concret atunci când îi pasă de ce se întâmplă cu noi. Dar dincolo de impactul pozitiv pe care iubirea îl are asupra noastră, ne face și extrem de vulnerabili, iar în aceste momente avem nevoie să ne folosim și mintea pentru a ști cum să păstrăm și să cultivăm conexiunea interpersonală.

În cadrul proiectului #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia câțiva dintre cei mai implicați psihologi, psihoterapeuți și experți în sănătate relațională din țara noastră au răspuns afirmativ invitației lansate de Pagina de Psihologie cu privire la organizarea unui panel online în cadrul căruia am căutat răspunsuri la o serie de întrebări și mituri despre iubire, cuplu și relațiile de lungă durată.

Invitații din acest panel sunt: Aurora Liiceanu, Hedi Hoka, Niculina Gheorghiță, Cristina Trepcea, Simona Herb, Dan Ghenea, Bogdan Ion, Gáspár György.

Mulțumim mult invitaților din primul panel online dedicat vieții în doi și organizat de Pagina de Psihologie. Vă așteptăm alături de noi și la panelul din luna noiembrie, până atunci vă invităm să ne scrieți răspunsurile voastre și părerile personale sau profesionale cu privire la iubire și relațiile de lungă durată.

#RelațiileContează!

Cine sunt cei care au răspuns întrebărilor noastre pentru panelul lunii octombrie:

Aurora Liiceanu – psiholog, cercetător și profesor. A scris până în prezent 21 de cărți, cea mai recentă publicație fiind „Ea și EL. Biografia unei relații.”

Hedi Hoka – este doctor în psihologie, antreprenor, blogger și proprietara unui grădințe în Cluj-Napoca. De asemenea, este autoarea bestseller-ului ”Iubesc să fiu femeie”.

℗PUBLICITATE


Niculina Gheorghiță – psiholog clinician, consilier psihospiritual și deținătoare a site-ului Holisterapia. Autoare a zece cărți de autocunoaștere și dezvoltare personală, printre care se numără și „Regăsirea puterii interioare”.

Cristina Trepcea – psiholog și psihoterapeut, om de radio și de televiziune, fost membru CNA. În prezent moderează o emisiune în direct pe Libertatea.ro.

Simona Herb – este doctor în psihologie și primul terapeut certificat EFT (terapia de cuplu centrată pe emoții) din România. Prin eforturile pe care le depune, a inițiat primele programe de formare în EFT de la noi din țară. Activitatea sa poate fi urmărită și pe site-ul eftromania.

Dan Ghenea – medic specialist în psihiatrie, psihoterapeut de familie și autor al blog-ului Dan Ghenea.

Bogdan Cezar Ion – Doctor în psihologie, psiholog principal în psihologie clinică și psihoterapie.
 Lector la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Gáspár György – psiholog clinician, psihoterapeut relațional, președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. Autor al cărții „Copilul invizibil”.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută