Skip to content

Priya Parker este facilitator, specialist în consultanță strategică, autor și gazda podcastului New York Times, Together Apart.

S-a născut în Zimbabwe dintr-o mamă indiancă și un tată american. După divorțul părinților, Priya a pendulat între două familii și lumi extrem de diferite: cea a mamei – liberală, vegetariană, budistă, ateistă, holistică – și cea a tatălui – creștin evanghelic, conservator, carnivor, pasionat de baschet. Acești ani și-au pus amprenta asupra ei și i-au format pasiunea pentru munca de gestionare a conflictelor și facilitare a dialogului.

La Universitatea din Virginia a urmat cursuri de Dialog Susținut, de Gândire politică și socială, cu accent pe Rasă, Etnie, Identitate și Imigrare. A studiat politică publică, economie, sociologie, guvernare și are un masterat în Administrație publică la Harvard Kennedy School.

℗PUBLICITATEAre un masterat în arhitectura organizațiilor, gândire sistemică și inteligență colectivă. Priya a urmat cursuri de improvizație, teatru și Yoga Dance și folosește noțiuni din fiecare în exercițiile de interrelaționare în cadrul grupurilor.

Este fondatoarea Thrive Labs, unde oferă consultanță pentru activiști, persoane oficiale, directori de corporații, pedagogi și filantropiști. Este membru al Forumului Economic Internațional în Comisia pentru Valori și în Comisia pentru Noi modele de conducere. Este membru fondator al Sustained Dialogue Campus Network. În prezent, Priya este expert principal la Mobius Executive Leadership, o firmă care oferă programe de dezvoltare organizațională.

Este căsătorită cu Anand Giridharadas, autor, jurnalist la New York Times și analist politic la MSNBC. Locuiesc împreună cu cei doi copii în Brooklyn, NY.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0