Skip to content
32 %

Glutenul

5.0 (1 recenzie)

Prețul inițial a fost: 38,00 lei.Prețul curent este: 25,84 lei.

Cum ne intoxică grâul cultivat în prezent

Autor: Julien Venesson

Mai sunt disponibile: 1 buc.!

Cod Produs: 9786068560670 Categorie: Etichete: , , ,

Livrare gratuită: Îți oferim transportul gratuit în România pentru orice comandă care depășește 149 lei.

Expediere rapidă: Comenzile plasate înainte de ora 16:00 se predau curierului în aceeași zi, 95% dintre ele ajung la dvs. în ziua lucrătoare următoare.

Comandă procesată în siguranță: Cea mai nouă tehnologie de securitate SSL pentru siguranța cumpărăturilor făcute cu cardul și a datelor personale furnizate. Plăți 100% sigure și criptate.

Retur în 14 zile: Poți returna gratuit produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor, cu excepția costului de transport.

Descriere

O anchetă jurnalistică ce sintetizează numeroase studii științifice serioase referitoare la gluten, realizate de specialiști în imunologie, toxicologie și alergologie și din care aflăm cum consumul de grâu supus modificărilor genetice a condus la o adevărată explozie de cazuri de intoleranță la gluten sau de boli autoimune!

Autoritățile sanitare publice, nutriționiștii și producătorii de alimente încurajează în mod curent consumul de cereale, susținând că este benefic pentru sănătate. Ancheta realizată în cartea de față ne arată însă contrariul: dacă eliminăm grâul din alimentație, am putea fi mult mai sănătoși.

Pentru creșterea randamentului recoltelor, agronomii au modificat foarte mult grâul din punct de vedere genetic, dând astfel naștere unor varietăți monstruoase ale plantei. Urmarea? Grâul cultivat în prezent este mult mai bogat în gluten decât în vremurile străvechi, devenind așadar toxic.

O persoană din trei are – fără să știe – o sensibilitate la această proteină. Niciodată medicii nu și-ar fi imaginat că grâul este responsabil pentru oboseala cronică, pentru probleme de digestie, pentru durerile de cap, artroză, vertij, neuropatii sau dureri musculare. Mai mult, în rândul persoanelor cu o predispoziție genetică, glutenul poate declanșa boli autoimune: boala celiacă, boala Crohn, scleroza în plăci, diabet de tip I, poliartrită reumatoidă…

Dacă medicina nu reușește să vă vindece problemele de sănătate, atunci poate că ar fi mai bine să vă întrebați ce anume mâncați…

Informații suplimentare

Nr. pagini:

Dimensiuni:

Format:

ISBN:

978-606-8560-67-0

Data publicării:

1 recenzie pentru Glutenul

5,0
Bazat pe 1 evaluări
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Elvira

    O carte minunată. Ce apreciez cel mai mult este că această carte nu se limitează doar la a prezenta problemele asociate cu glutenul, ci oferă și soluții practice și sfaturi pentru cei care doresc să își gestioneze intoleranța sau să reducă consumul de gluten în dietă. Venesson împărtășește strategii nutriționale și recomandări bazate pe dovezi pentru a ajuta cititorii să facă alegeri informate pentru sănătatea lor.

Lasă o recenzie de client

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0
Livrare gratuită în România la achiziții de peste 149,00 lei
0%
14 ani cu Pagina de Psihologie
Aniversăm 14 ani de Pagina de Psihologie: Reduceri de până la 50% la cărți și cursuri online – descoperă resurse pentru dezvoltare și relații sănătoase, exclusive până la miezul nopții!
x