Skip to content
17 %

Mâncare: Ce naiba ar trebui să mănânc?

5.0 (1 recenzie)

Prețul inițial a fost: 63,00 lei.Prețul curent este: 52,29 lei.

Autor: Mark Hyman

Stoc epuizat

Cod Produs: 9786069139042 Categorie: Etichete: , ,

Livrare gratuită: Îți oferim transportul gratuit în România pentru orice comandă care depășește 149 lei.

Expediere rapidă: Comenzile plasate înainte de ora 16:00 se predau curierului în aceeași zi, 95% dintre ele ajung la dvs. în ziua lucrătoare următoare.

Comandă procesată în siguranță: Cea mai nouă tehnologie de securitate SSL pentru siguranța cumpărăturilor făcute cu cardul și a datelor personale furnizate. Plăți 100% sigure și criptate.

Retur în 14 zile: Poți returna gratuit produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor, cu excepția costului de transport.

Descriere

Mâncare: Ce naiba ar trebui să mănânc? de Mark Hyman este un ghid care te va inspira să faci alegeri sănătoase în viitor în materie de alimentație. Cartea îți pune la dispoziție cele mai noi și mai interesante informații științifice cu privire la alimente, dar mai ales la ingredientele pe care le conțin acestea, pentru a te ajuta să faci diferența între adevărata mâncare și non-mâncare, sau așa-zisa Frankenmâncare care se găsește astăzi în comerțul de pretutindeni și care este plină de antisubstanțe nutritive, care pot mai degrabă să ne îmbolnăvească, decât să ne hrănească și să ne mențină sănătoși.

Cartea va fi pentru tine ca o continuă revelație, pentru că îți va arăta pas cu pas ce înseamnă cu adevărat mâncarea pe care obișnuiești să o consumi, pentru sănătatea ta și a copiilor tăi. De fapt, citind această carte vei reînvăța pur și simplu să mănânci, pentru că, este de părere Mark Hyman, mâncarea trebuie să însemne mult mai mult decât hrană. Este medicament, informație, pentru că controlează efectiv aproape toate funcțiile corpului și minții umane. În plus, mâncarea: „conectează aproape tot ceea ce contează în viața noastră. Mâncarea ne conectează între noi și pe noi cu propriul corp; poate să ne revigoreze sănătatea, să aducă familiile împreună, să reconstituie comunități pline de viață, să îmbunătățească economia și mediul, să reducă poluarea, să-i ajute pe copiii noștri să ia note mai bune și să evite tulburările alimentare, obezitatea și abuzul de medicamente; mâncarea poate chiar să reducă sărăcia, violența, criminalitatea și sinuciderea.“ — Mark Hyman

Dar cum putem să facem diferența între adevărata mâncare și așa zisa mâncare, în condițiile în care de foarte multe ori ne este aproape imposibil să descifrăm etichetele complicate și derutante de pe alimente?

„Într-o lume în care anxietatea alimentară este în continuă creștere, dr. Hyman ne oferă o hartă a modului în care să respectăm mâncarea ca pe un medicament.“ — dr. Mehmet Oz

„Țara noastră se confruntă cu niște provocări uriașe. Fiecare cetățean trebuie să fie sănătos, creativ și energic dacă ne dorim să înfruntăm corespunzător aceste provocări. Prin Mâncare, dr. Mark Hyman a oferit fiecărui american un manual simplu și clar despre cum să devină și să rămână sănătos, atât spre binele lui, cât și al țării. Trebuie să devenim chiar acum ceva mai sănătoși, altminteri costul asistenței medicale va duce la prăbușirea economiei într-un viitor nu foarte îndepărtat. Această carte practică nu ar fi putut să apară într-un moment mai potrivit.“ — Tim Ryan, congresman de Ohio, autor al cărții The Real Food Revolution (Revoluția mâncării adevărate)

„Cum putem alege între mesajele contradictorii despre mâncare pe care le primim în fiecare zi? Grăsimea este bună. Grăsimea este rea. Zahărul este rău. Sarea este rea. Sarea este bună. Corpul uman este un sistem complex, minunat conceput, care ne spune ce funcționează și ce nu funcționează. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu înțeleg cum trebuie să mănânce pentru a fi sănătoși și pentru a avea claritate în gândire, un corp robust, dar și capacitatea de a-și împlini visurile. În Mâncare, dr. Mark Hyman răspunde marilor întrebări legate de mâncare și ne învață cum să o folosim ca pe un medicament. Dacă ești derutat și nu știi ce să mănânci, citește această carte.“ — Tony Robbins, strategul numărul unu pe probleme de viață și afaceri din America

„Dietele noastre au un impact semnificativ asupra sănătății creierului și a bunăstării noastre generale. Însă, în lumea de astăzi, există prea multă confuzie în legătură cu ceea ce ar trebui să mâncăm. Cartea Mâncare, de dr. Mark Hyman, îi ajută pe consumatori să discearnă între confuziile alimentare și le oferă o hartă pentru a duce o viață mai sănătoasă.“ — Maria Shriver, jurnalistă și fondatoare a Women’s Alzheimer’s Movement

„Noua carte a dr. Mark Hyman este antidotul perfect pentru ideile preconcepute legate de dietă și nutriție. În termeni clari și conciși, ne spune exact ce mâncăruri ar trebui să consumăm și pe care să le evităm pentru a atinge și a ne menține o stare de bine pe tot parcursul vieții. Dacă toți oamenii i-ar urma sfaturile, am putea să reducem incidența bolilor ce pot fi prevenite și să micșorăm costul asistenței medicale pentru toată lumea.“ — dr. Toby Cosgrove, CEO al Clinicii Cleveland

„Aproape de fiecare dată când cineva părăsește cabinetul unui medic, i se spune să facă sport și să mănânce sănătos. Din nefericire, în acest moment al istoriei colective a umanității, nu există un consens general referitor la modul în care am putea să le facem corect pe amândouă. Mai ales dacă ne referim la alimentație, aproape fiecare zi vine cu o nouă lovitură. Ieri, uleiul de cocos părea un panaceu, dar mâine s-ar putea să auzi că provoacă boli cardiovasculare. Dr. Mark Hyman, care și-a dedicat cu stăruință viața bunăstării, are o nouă carte care poate să-ți ofere alinarea mult dorită. Mâncare citește printre rândurile cercetării nutriționale, oferind o hartă limpede consumatorilor derutați.“ — dr. Sanjay Gupta

„Mark Hyman știe la fel de multe despre mâncarea și sănătatea noastră cât știe orice ființă umană. Noua sa carte, Mâncare, este un ghid valoros al alimentelor pe care ar trebui să le mâncăm și, poate cel mai important aspect, al celor pe care nu ar trebui să le mâncăm, ca să devenim și să rămânem sănătoși.“ — Gary Taubes, autorul cărții The Case Against Sugar (Zahărul în boxa acuzaților)

„În sfârșit o carte care readuce în discuție bunul-simț și integritatea în legătură cu ceea ce mâncăm, în ciuda deceniilor în care am fost hrăniți după o dietă strictă și absurdă, de către așa-numitele «autorități de încredere». Bravo, dr. Hyman. Această carte este un remediu bun.“ — dr. Christiane Northrup

„Mâncarea s-a dovedit a fi un medicament mult mai puternic decât am învățat toți, deși, pentru atât de mulți dintre noi, diferitele diete disponibile au zugrăvit o imagine derutantă. În noua sa carte, dr. Mark Hyman ne oferă exact ce avem nevoie: analiza unui expert, o descriere lucidă și o soluție eficientă la întrebarea ce naiba ar trebui să mâncăm pentru a ne optimiza sănătatea și longevitatea. Aceasta ar putea să fie cea mai importantă carte pe care o citești pe tema unui asemenea subiect esențial, iar dr. Hyman este unul dintre puținii oameni valoroși care dețin atât experiență, cât și aptitudini de scriitor pentru a face ca toate aceste informații să fie accesibile și digerabile.“ — dr. Dale Bredesen, autorul cărții The End of Alzheimer’s (Sfârșitul Alzheimerului)

„În războiul dietelor, nicio bătălie nu este mai aprigă decât cea dintre dieta vegană cu conținut scăzut de grăsimi și dieta paleo bogată în lipide. Mark Hyman găsește un teren comun pentru paleo-vegani („pegani”), precum și o dietă pe bază de plante completată moderat cu alimente de origine animală („condi-carne”). Mâncare ne oferă o rețetă delicioasă de a ne reface sănătatea, având grijă și de planetă totodată.“ — dr. David Ludwig, autorul cărții Always Hungry? (Cum slăbești fără să-ți fie foame)

„Mâncarea și felul în care o producem și o consumăm se află în prim-planul majorității crizelor sanitare, de mediu, climatice, economice și chiar politice ale lumii noastre. Prin noua sa carte, dr. Mark Hyman ne arată că mâncarea este un medicament puternic și conține informații care vorbesc despre mediul nostru și despre genele noastre, programându-ne corpul prin mesaje despre sănătate sau boală.“ — Deepak Chopra

„Niciodată nu a fost mai ușor să ne facem rău prin intermediul mâncării, dar nici nu a fost vreodată mai ușor să ne vindecăm. La finalul cărții Mâncare, te vei simți mai încrezător ca niciodată și mai ușurat ca niciodată să te vindeci.“ — dr. Steven R. Gundry, autorul cărții The Plant Paradox (Paradoxul plantelor)

„Cei mai mulți oameni știu că o dietă bună reprezintă temelia sănătății, însă nu știu ce trebuie să mănânce. O alimentație cu un conținut scăzut de carbohidrați, cu un conținut scăzut de grăsimi, paleo, pe bază de plante, de crudități, diete vegane sau vegetariene? În Mâncare, dr. Hyman limpezește toată această confuzie și le oferă cititorilor încredere și claritate în legătură cu alimentația.“ — Chris Kresser, specialist în acupunctură, autorul cărții The Paleo Cure

„Mâncare, volumul semnat de dr. Mark Hyman, ne oferă o capodoperă a relatării adevărului, o abordare subversivă a sistemelor industriale care ne amenință însăși sănătatea, explicând totodată modul în care fiecare dintre noi poate prospera luând decizii alimentare mai bune. Aceasta ar putea să fie cea mai utilă carte pe care o vei citi vreodată.“ — Daniel Goleman

„Ce a făcut mai exact industria agricolă în legătură cu aprovizionarea cu alimente și cum ne afectează acest lucru sănătatea și mediul înconjurător? Cum poți fi un consumator conștient atunci când intri într-un magazin alimentar? Care este diferența dintre hrănit cu iarbă și organic? Contează calitatea de a fi organic? Și, serios, ce naiba ar trebui să mănânci? Dr. Mark Hyman răspunde tuturor acestor întrebări importante în noua sa carte, Mâncare. Citește-o!“ — Dave Asprey, creatorul cafelei Bulletproof și autor al cărții Head Strong

„Mâncarea se află în centrul bunăstării noastre, iar felul în care o obținem are legătură directă cu sănătatea planetei. Însă ne înecăm în informații și sfaturi confuze cu privire la ce să mâncăm. În noua sa carte, Mâncare, dr. Mark Hyman descompune știința în recomandări practice despre ce să mâncăm și ce să evităm. Acesta este un manual din care aflăm cum ne poate ajuta mâncarea să prosperăm.“ — Arianna Huffington, autoarea cărții Thrive

Informații suplimentare

Nr. pagini:

Dimensiuni:

Format:

ISBN:

978-606-913-904-2

Titlul original:

Food: What the Heck Should I Eat?

Traducerea:

Data publicării:

Dr. Mark Hyman este o autoritate recunoscută la nivel internațional în ceea ce privește alimentația sănătoasă. El este medic de familie, speaker, profesor, un susținător activ al medicinei funcționale (care promovează alimentația sănătoasă ca modalitate de menținere a sănătății pe termen lung) și autorul mai multor bestsellere New York Times. Mănâncă gras, fii suplu este un alt titlu al autorului.

Mark Hyman este directorul Centrului Clinic de Medicină Funcțională din Cleveland și fondatorul și directorul medical al Centrului UltraWellness. Ca dovadă a faptului că părerile lui contează și merită să fie auzite de cât mai multă lume, este editor medical la The Huffington Post și colaborator medical permanent la numeroase emisiuni și rețele de televiziune, precum: CBS This Morning, Today, Good Morning America, CNN, The View, Katie și The Dr. Oz Show. Împreună cu alți doi doctori renumiți a contribuit la introducerea în Senatul SUA a Legii Redobândește-ți Sănătatea din 2009, care prevede rambursarea tratamentului bolilor cronice.

A colaborat cu președintele Bill Clinton, prezentând în cadrul Fundației Clinton, sub egida „Sănătatea contează“, conferința cu tema „Atingerea bunăstării de către fiecare generație“, a susținut Inițiativa Globală Clinton și a abordat probleme de sănătate globală la Forumul Economic Mondial. Este laureat al Premiului Linus Pauling, al Premiului Nantucket Project și al Premiului Christian Book of the Year pentru The Daniel Plan și a fost inclus în Books for Better Life Hall of Fame.

1 recenzie pentru Mâncare: Ce naiba ar trebui să mănânc?

5,0
Bazat pe 1 evaluări
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Evelina

    Această carte mi-a schimbat complet perspectiva asupra alimentației! Hyman deconstruiește mituri alimentare și oferă soluții clare, fără să te simți judecat. Mi-a plăcut sinceritatea lui – parcă stai de vorbă cu un prieten care știe să-ți explice ce e cu toate confuziile din supermarket. Am învățat să mă uit mai atent la etichete și să fac alegeri care chiar să-mi susțină sănătatea. O lectură obligatorie pentru oricine s-a întrebat vreodată: „E bun sau rău să mănânc asta?”

Lasă o recenzie de client

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă. Informațiile stocate în cookie-uri sunt salvate în browserul tău și îndeplinesc funcții precum recunoașterea ta atunci când revii pe site și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului sunt cele mai interesante și utile.