skip to Main Content
10

Totul despre suplimentele alimentare

5.0 (1 recenzie)

33,30 lei

Cele bune și cele mai puțin bune

Autori: Luc Cynober, Jacques Fricker

Mai sunt disponibile: 2 buc.!

Achiziționând acest produs primești 33 Puncte de fidelitate!

Produsul este bestseller în următoarele categorii:
  • #17 bestseller în categoria SĂNĂTATE & GASTRONOMIE
Livrare rapidă

Toate comenzile se livrează în 1-2 zile lucrătoare, 95% dintre ele ajung la dvs. în ziua următoare.

Comandă procesată în siguranță

Cea mai nouă tehnologie de securitate SSL pentru siguranța cumpărăturilor făcute cu cardul și a datelor personale furnizate. Plăți 100% sigure și criptate.

Puncte de fidelitate

Toate achizițiile se transformă în puncte de fidelitate pentru reduceri la comenzile următoare.

Descriere

„Am cumpărat o ediție mai veche a acestei cărți acum aproape 20 de ani, la Paris, și nu doar din interes profesional. Cred sincer că ar trebui să fie consultată periodic de fiecare om de pe planetă! De ce? Pentru că, vrând, nevrând, înghițim suplimente alimentare permanent: din produsele îmbogățite cu microelemente sau vitamine – de la lactate la pâine –, din ceaiuri, din vin sau bere. Ori ni le cumpărăm chiar noi sub formă de pastile care ne promit tinerețe fără bătrânețe și viață fără de boli. Este nevoie de informație simplă, concisă și nepărtinitoare – oferită însă de profesioniști, precum autorii volumului de față – ca să știm exact când ne sunt necesare aceste suplimente. Sau ca să știm să le folosim adecvat vârstei, sexului, activității fizice ori afecțiunilor pe care le avem. Ca să ne putem bucura de miracolele naturii fără să credem, cu naivitate, că orice e «natural» este necondiționat bun, folositor şi fără efecte adverse. Vă sfătuiesc, aşadar, să cumpărați și voi această carte: veți avea un doctor deștept mereu la îndemână și nu veţi risca nici să cădeți pradă escrocilor sau reclamelor la limita minciunii, nici să vă faceți mai mult rău decât bine consumând vitamine, minerale, extracte de plante, tincturi sau ceaiuri «miraculoase»; în schimb, veţi afla cum să vă ajutaţi corpul și mintea să rămână tinere și sănătoase.“ — dr. Simona Tivadar

Date tehnice

Numărul de pagini:

Dimensiuni:

Coperta:

ISBN:

978‑973‑50‑6866-0

Titlul original:

Tout sur les compléments alimentaires : les bons et les moins bons

Traducerea:

Data publicării:

Luc Cynober este farmacist, profesor de nutriție la Facultatea de Farmacie Paris‑Descartes, șeful serviciului de biochimie al spitalelor Cochin și Hôtel‑Dieu din Paris. Este membru titular al Academiei de Farmacie și membru corespondent al Academiei de Medicină. De asemenea, e redactor‑șef al revistei Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care.

Jacques Fricker este medic nutriționist, autor al unor cărți despre nutriție și slăbit care se bucură de mare succes în rândurile publicului larg odată cu apariția bestsellerului Le Guide du bien maigrir. Cercetător la INSERM, apoi nutriționist la spitalul parizian Bichat, predă la mai multe facultăți de medicină.

1 recenzie pentru Totul despre suplimentele alimentare

5,0
Bazat pe 1 evaluări
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Denisa

    Suplimentele alimentare sunt un subiect destul de discutat in ultima perioada. Aceasta carte este foarte bine scrisa, cu multe informatii utile.

Lasă o recenzie de client

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0