Totul despre suplimentele alimentare
Prețul inițial a fost: 37,00 lei.30,19 leiPrețul curent este: 30,19 lei.
Cele bune și cele mai puțin bune
Autori: Luc Cynober, Jacques Fricker
Mai sunt disponibile: 2 buc.!
Descriere
„Am cumpărat o ediție mai veche a acestei cărți acum aproape 20 de ani, la Paris, și nu doar din interes profesional. Cred sincer că ar trebui să fie consultată periodic de fiecare om de pe planetă! De ce? Pentru că, vrând, nevrând, înghițim suplimente alimentare permanent: din produsele îmbogățite cu microelemente sau vitamine – de la lactate la pâine –, din ceaiuri, din vin sau bere. Ori ni le cumpărăm chiar noi sub formă de pastile care ne promit tinerețe fără bătrânețe și viață fără de boli. Este nevoie de informație simplă, concisă și nepărtinitoare – oferită însă de profesioniști, precum autorii volumului de față – ca să știm exact când ne sunt necesare aceste suplimente. Sau ca să știm să le folosim adecvat vârstei, sexului, activității fizice ori afecțiunilor pe care le avem. Ca să ne putem bucura de miracolele naturii fără să credem, cu naivitate, că orice e «natural» este necondiționat bun, folositor şi fără efecte adverse. Vă sfătuiesc, aşadar, să cumpărați și voi această carte: veți avea un doctor deștept mereu la îndemână și nu veţi risca nici să cădeți pradă escrocilor sau reclamelor la limita minciunii, nici să vă faceți mai mult rău decât bine consumând vitamine, minerale, extracte de plante, tincturi sau ceaiuri «miraculoase»; în schimb, veţi afla cum să vă ajutaţi corpul și mintea să rămână tinere și sănătoase.“ — dr. Simona Tivadar
Informații suplimentare
Nr. pagini: | |
---|---|
Dimensiuni: | |
Format: | |
ISBN: | 978‑973‑50‑6866-0 |
Titlul original: | Tout sur les compléments alimentaires : les bons et les moins bons |
Traducerea: | |
Data publicării: |
Luc Cynober este farmacist, profesor de nutriție la Facultatea de Farmacie Paris‑Descartes, șeful serviciului de biochimie al spitalelor Cochin și Hôtel‑Dieu din Paris. Este membru titular al Academiei de Farmacie și membru corespondent al Academiei de Medicină. De asemenea, e redactor‑șef al revistei Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care.
Jacques Fricker este medic nutriționist, autor al unor cărți despre nutriție și slăbit care se bucură de mare succes în rândurile publicului larg odată cu apariția bestsellerului Le Guide du bien maigrir. Cercetător la INSERM, apoi nutriționist la spitalul parizian Bichat, predă la mai multe facultăți de medicină.
1 recenzie pentru Totul despre suplimentele alimentare
5 stele | 100% | |
4 stele | 0% | |
3 stele | 0% | |
2 stele | 0% | |
1 stea | 0% |
Denisa –
Suplimentele alimentare sunt un subiect destul de discutat in ultima perioada. Aceasta carte este foarte bine scrisa, cu multe informatii utile.