Skip to content
35 %

Zahărul, mai periculos decât cocaina?

5.0 (1 recenzie)

Prețul inițial a fost: 46,00 lei.Prețul curent este: 29,90 lei.

Autor: Danièle Gerkens

Mai sunt disponibile: 1 buc.!

Estimare livrare

Livrarea se va face în 21 iunie (sau în următoarea zi lucrătoare dacă data estimată este sărbătoare legală).

Livrare rapidă

Comenzile plasate înainte de ora 16:00 se expediază în aceeași zi, 95% dintre ele ajung la dvs. în ziua următoare.

Comandă procesată în siguranță

Cea mai nouă tehnologie de securitate SSL pentru siguranța cumpărăturilor făcute cu cardul și a datelor personale furnizate. Plăți 100% sigure și criptate.

Cele mai bune titluri

Am selectat pentru tine, cu mare atenție, cele mai importante titluri din categoriile prezente în librăria noastră.

Descriere

Danièle Gerkens, jurnalistă franceză la revista Elle, a renunțat la zahăr timp de un an. Consecința a fost că a scăpat de alergii, sinuzită, riduri, balonare, celulită și șase kilograme. Fără niciun tratament!

Totul a început atunci când autoarea a publicat un articol în ediția franceză a revistei Elle despre pericolele consumului de zahăr, articol bazat pe descoperirile cercetătorilor de la Universitatea din Bordeaux, care demonstraseră că zahărul creează o dependență de două ori mai puternică decât cocaina. Reacțiile virulente ale reprezentanților industriei agroalimentare au determinat-o să studieze îndeaproape problema consumului de zahăr, a consecințelor absorbției sale de către organismul uman și a dependenței pe care o creează, a folosirii lui în toate produsele alimentare industriale, a dezinformării masive a publicului și a manipulării studiilor de către lobby-urile din branșă. Nu sunt lăsați deoparte nici înlocuitorii chimici, cu precădere aspartamul.

Lună de lună, cartea descrie reacțiile sale la regimul fără zahăr, de la dificultățile începutului până la beneficiile care se resimt rapid:

  • după 3 săptămâni: diminuarea oboselii și creșterea energiei;
  • după 5-6 săptămâni: un ten mai luminos, o piele mai sănătoasă, riduri estompate și o digestie mult mai bună;
  • după 3-4 luni: pierdere în greutate fără niciun efort, cu precădere în zona abdominală, unde depozitele de grăsime sunt cele mai periculoase pentru sistemul cardiovascular;
  • după 6 luni: dispariția aproape totală a afecțiunilor inflamatorii acutizate – sinuzită sau alergie la polen.

O carte bogat documentată: studii științifice, interviuri cu psihologi și cu cei mai buni medici specialiști din Franța, cursuri de nutriție, decriptarea marketingului industriei agroalimentare, informații-șoc despre vasalitatea Organizației Mondiale a Sănătății, totul presărat cu trăirile autoarei și cu sfaturi practice care ne arată că și noi ne putem vindeca la fel de ușor.

Detalii produs

Numărul de pagini:

Dimensiuni:

Format:

ISBN:

978-606-8560-53-3

Data publicării:

Danièle Gerkens este jurnalistă la ediția franceză a revistei Elle, specializată pe articolele de sănătate și alimentație. A lucrat ca ucenic bucătar într-un prestigios restaurant parizian, implicându-se ulterior în numeroase campanii de educație nutrițională care pledează pentru echilibru.

1 recenzie pentru Zahărul, mai periculos decât cocaina?

5,0
Bazat pe 1 evaluări
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Alex

    Cartea care îți deschide ochii asupra impactului negativ al consumului excesiv de zahăr asupra sănătății noastre. Prin investigații riguroase și studii de caz convingătoare, autoarea ne arată cum dependența de zahăr poate fi la fel de periculoasă ca și dependența de droguri.

Lasă o recenzie de client

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0