Promite-mi, tată! Cea mai emoționantă relatare a unui tată care a ajuns să conducă Statele Unite ale Americii – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

„La scurt timp după șapte seara, Hunter și Howard au mers să ia de mâncare pentru toată lumea. Și curând după ce au plecat ei, respirația lui Beau s‐a îngreunat, apoi a devenit extrem de superficială, apoi a părut să se oprească. Pe monitor nu mai exista niciun indicator al bătăilor inimii. Hunt și Howard au alergat înapoi și, când au ajuns, ne‐au găsit pe toți strânși în jurul lui Beau. Hunt s‐a apropiat, s‐a aplecat să‐l sărute și a așezat mâna pe locul unde era inima fratelui său. Howard s‐a uitat la monitor. «Uite!», a spus el. Inima lui Beau bătea din nou. 

N‐a durat mult. 

30 mai. 7:51 P.M. Gata, am scris eu în jurnalul meu. Dumnezeule, băiatul meu. Băiatul meu frumos!

Acesta este un extras din Promite-mi, tată!, cea mai recentă carte a lui Joe Biden, publicată la Editura Pagina de Psihologie, în colecția Memoir. Joe Biden este al 46-lea președinte al Statelor Unite. Înainte să preia această funcție, a reprezentat Delaware timp de 36 de ani în Senatul SUA, ulterior devenind cel de-al 47-lea vicepreședinte al Statelor Unite, din 2009 până în 2017. 

℗PUBLICITATEPromite-mi, tată! este o carte ce trece în revistă cel mai important și mai provocator an din viața și din cariera extraordinară a lui Biden. În timp ce Beau se lupta pentru viața lui – pierzând, în cele din urmă, bătălia –, vicepreședintele a căutat să mențină în echilibru dubla necesitate de-a respecta atât responsabilitățile față de țară, cât și pe cele față de familia sa. Anul respectiv i-a adus adevărate succese și împliniri, dar și o durere de neimaginat. În cele mai grele momente însă, Biden s-a putut sprijini pe forța legăturilor sale solide cu familia, pe credința lui și pe prietenia tot mai profundă cu Președintele Barack Obama. 

„Promite-mi, tată! Dă-mi cuvântul tău că, indiferent de ce o să se întâmple, vei fi în regulă.“ Iar Joe Biden i-a promis întocmai fiului său mai mare, Beau.

Comandă acum exemplarul tău de carte și începe cea mai emoționantă relatare a unui tată care a ajuns să conducă Statele Unite ale Americii.

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută