Skip to content

#PsihologiaRelațiilor ne spune că familia este cel mai important context în care noi, oamenii, trăim, creștem, învățăm, ne dezvoltăm și ne vindecăm. Cu toate acestea, rar se întâmplă să găsim timp și disponibilitate pentru a vorbi, pe bune, despre cum funcționează (din punct de vedere psihologic și emoțional) o familie, care sunt componentele de bază ale acesteia sau de ce anume depinde sănătatea ei relațională. 

Tot psihologia ne spune că „Familia este pentru totdeauna“; dar ce se întâmplă atunci când unii membri aleg să nu mai facă parte din acea familie, în condițiile în care sângele apă nu se face?

℗PUBLICITATEDespre teoria sistemică (viziunea de bază a psihoterapeuților relaționali), despre rolurile pe care le avem de îndeplinit în familia din care facem parte și despre cum putem să ne reclădim viețile după o despărțire sau un divorț a vorbit Gáspár György, săptămâna aceasta, pe frecvențele Radio Europa FM, în emisiunea sa din fiecare seară de luni. 

Dacă ați ratat ediția de la radio, aceasta poate fi ascultată folosind playerul de mai jos.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0