fbpx
skip to Main Content

#PsihologiaRelațiilor ne spune că familia este cel mai important context în care noi, oamenii, trăim, creștem, învățăm, ne dezvoltăm și ne vindecăm. Cu toate acestea, rar se întâmplă să găsim timp și disponibilitate pentru a vorbi, pe bune, despre cum funcționează (din punct de vedere psihologic și emoțional) o familie, care sunt componentele de bază ale acesteia sau de ce anume depinde sănătatea ei relațională. 

Tot psihologia ne spune că „Familia este pentru totdeauna“; dar ce se întâmplă atunci când unii membri aleg să nu mai facă parte din acea familie, în condițiile în care sângele apă nu se face?

Despre teoria sistemică (viziunea de bază a psihoterapeuților relaționali), despre rolurile pe care le avem de îndeplinit în familia din care facem parte și despre cum putem să ne reclădim viețile după o despărțire sau un divorț a vorbit Gáspár György, săptămâna aceasta, pe frecvențele Radio Europa FM, în emisiunea sa din fiecare seară de luni. 

℗PUBLICITATE


Dacă ați ratat ediția de la radio, aceasta poate fi ascultată folosind playerul de mai jos.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută