fbpx
skip to Main Content

De ce credem despre noi înșine că suntem lipsiți de valoare, de ce le permitem altora să ne trateze cu lipsă de respect, de ce ne lipsește curajul de a spune mai asumat „Nu“, de ce nu avem încredere să vorbim sincer și deschis despre nevoile și emoțiile noastre? Acestea sunt principalele întrebări la care adulții caută răspunsuri în ședințele de psihoterapie. 

Iar psihoterapia relațională ne ghidează înapoi la propria copilărie pentru a explora, conștient și cu maturitate, modul în care nevoile noastre de dezvoltare psihologică și relațională au fost satisfăcute. Pentru că acolo se află adevăratele răspunsuri.  

Despre nevoia de atașament sau de conexiune psihologică, nevoia de explorare sau libertatea de a descoperi lumea, nevoia de identitate sau permisiunea de a fi noi înșine, nevoia de competență sau impact asupra vieții și nevoia de socializare sau legăturile de prietenie (cele mai importante cinci categorii de nevoi ale ființei umane) a vorbit, luni seară, Gáspár György la #PsihologiaRelațiilor, pe frecvențele Radio Europa FM.    

℗PUBLICITATE


Așa cum deja ne-a obișnuit, Gáspár a răspuns și la câteva dintre întrebările primite la numărul de Whatsapp – 0728111222. De această dată, subiectele întrebărilor au fost despre cât de mult ajută o atitudine agresivă în relația părinte-copil, care sunt asemănările și diferențele dintre parenting și prietenie, dar și ce cărți ar putea citi un bărbat care caută să gestioneze cu mai multă maturitate conflictele din viața de familie.   

Emisiunea poate fi ascultată integral aici:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută