Skip to content

De ce credem despre noi înșine că suntem lipsiți de valoare, de ce le permitem altora să ne trateze cu lipsă de respect, de ce ne lipsește curajul de a spune mai asumat „Nu“, de ce nu avem încredere să vorbim sincer și deschis despre nevoile și emoțiile noastre? Acestea sunt principalele întrebări la care adulții caută răspunsuri în ședințele de psihoterapie. 

Iar psihoterapia relațională ne ghidează înapoi la propria copilărie pentru a explora, conștient și cu maturitate, modul în care nevoile noastre de dezvoltare psihologică și relațională au fost satisfăcute. Pentru că acolo se află adevăratele răspunsuri.  

Despre nevoia de atașament sau de conexiune psihologică, nevoia de explorare sau libertatea de a descoperi lumea, nevoia de identitate sau permisiunea de a fi noi înșine, nevoia de competență sau impact asupra vieții și nevoia de socializare sau legăturile de prietenie (cele mai importante cinci categorii de nevoi ale ființei umane) a vorbit, luni seară, Gáspár György la #PsihologiaRelațiilor, pe frecvențele Radio Europa FM.    

℗PUBLICITATEAșa cum deja ne-a obișnuit, Gáspár a răspuns și la câteva dintre întrebările primite la numărul de Whatsapp – 0728111222. De această dată, subiectele întrebărilor au fost despre cât de mult ajută o atitudine agresivă în relația părinte-copil, care sunt asemănările și diferențele dintre parenting și prietenie, dar și ce cărți ar putea citi un bărbat care caută să gestioneze cu mai multă maturitate conflictele din viața de familie.   

Emisiunea poate fi ascultată integral aici:

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0