fbpx
skip to Main Content

Dacă ești pasionat de IT sau device-uri de ultimă generație, este imposibil să nu fi auzit de Iulia Ionescu, de la PRO TV. Iulia este una dintre tinerele pline de vitalitate, energie și mereu dornică să cunoască. Drept urmare, am invitat-o să ne recomande un film care i-a plăcut și pe care nu l-a putut uita.

În acest sens, Iulia ne-a recomandat o peliculă din 2022, regizată de Adrian Lyne. Filmul se bazează pe o nuvelă publicată în 1957, semnată de Patricia Highsmith, și este încadrat la categoria thriller erotic-psihologic. Așa cum ne povestește și Iulia mai jos, scenariul ne prezintă imagini dintr-un mariaj văzut de la exterior ca fiind perfect, dar care, în fapt, ascunde multe secrete.    

Filmul pe care îl recomand cu căldură este Deep Water, cu Ben Affleck și Ana de Armas. Un film psihologic care te ține în suspans până la final și testează abilitățile personajelor, până la limite. Un film despre gelozie, iubire și obsesii, pe care îl găsiți pe Amazon Prime.

Personal, mi-a plăcut foarte mult cum s-a descurcat Ben Affleck în acest rol, ușor atipic pentru el, din punctul meu de vedere.

℗PUBLICITATEAm văzut de curând filmul. Mi-a amintit de Gone Girl, în care rolul principal masculin este interpretat tot de Ben Affleck, dar este un personaj foarte diferit față de cel din Deep Water. Îmi place să văd aceste transformări ale actorilor pentru anumite personaje, iar Deep Water este genul acela de film din care la început nu înțelegi nimic, nu se leagă niște lucruri care sunt logice în mod normal, dar, într-un final, am înțeles că nici gelozia, nici iubirea nu sunt logice. Sunt două trăiri care te pot schimba enorm și nu neapărat în bine. Fiecare dintre noi reacționează altfel în fața iubirii. Personajele din acest film ajung la extreme, au o relație neobișnuită, dar cred că este o lecție pentru cei care ajung să depindă de cei din jur și uită de ei înșiși.

Dacă v-a stârnit curiozitate, filmul este difuzat și de platforma de streaming Hulu și are o durată de 115 minute. Iar pe lângă Affleck și de Armas, îi mai putem vedea pe Brendan Miller, Dasj Mihok, Finn Wittrock, Grace Jenkins și Jacob Elordi.


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0