Skip to content

Dr. Rachel Carlton Abrams, absolventă a Universității Stanford, și-a obținut licența în medicină la UC San Francisco și are un masterat în sănătate holistică și științe medicale la UC Berkeley.

E specializată în medicină de familie și medicină integrativă și holistică și e membră a consiliului de administrație al Asociației Medicale Americane.

℗PUBLICITATE„Rachel Abrams e un medic cu adevărat excepțional! Ea are deschiderea și inteligența de a lua în considerare întreaga experiență a pacientului, nu doar patologii limitate.“ — dr. Martha Beck

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0