Skip to content

Raluca Anton este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, și a obţinut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universității „Babeș-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie.

Pasionată de televiziune, colaborează din anul 2011 cu Look TV, unde realizează emisiunea „Jurnal de psiholog“. Timp de doi ani a susținut seminare pentru studenții Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai“, la materiile „Psihodiagnostic“ și „Intervenții și diagnostic la copii“.

℗PUBLICITATEÎn prezent este managing partner la PsyLife Clinic și susține cursuri de formare profesională continuă pentru specialiștii interesați de domeniul psihologiei și psihoterapiei, fiind acreditată și ca supervizor de către Colegiul Psihologilor. Are numeroase participări la conferințe și lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internațional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, International Journal of Psychology etc.).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0