Skip to content

În fiecare zi de miercuri, avem pe Pagina de Psihologie, câte un interviu (im)perfect, (in)discret și (in)vulnerabil cu oameni care îndrăznesc să ne vorbească despre ei înșiși într-o altă lumină. Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Invitatul din această săptămână, a seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este Raluka. Alexandra Raluca Nistor este una dintre cele mai apreciate cântărețe dance-house din industria muzicală românească. În vârstă de numai 29 ani, artista se poate lăuda cu numeroase premii muzicale câștigate la evenimente precum Festivalul „Mamaia“ 2008, Secțiunea Interpretare; Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu“; și locul II obținut în show-ul „Megastar“, în urma căruia a format trupa Pepper Girls. Însă la scurt timp și-a început cariera solo, piesele sale ajungând rapid hituri. De curând, a câștigat concursul „Asia Express“ alături de prietena ei, Ana Baniciu. Despre eșec și succes, despre modestie și ce nu vrea să știe lumea despre ea – în interviul de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

#scorpio

A post shared by Raluka (@ralukaofficial) on

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut pentru un iubit?

În momentul în care ești îndrăgostit, absolut nimic nu ți se mai pare nebunesc. Deși nu îmi aduc aminte care e cel mai nebunesc lucru făcut, sunt convinsă că am făcut multe – și aș mai face, în continuare.

Ce faci, când ești extenuată?

Mi se întâmplă foarte des să funcționez foarte bine pe un fond de oboseală. Dar atunci când nu mai pot, dorm. Nu fac nimic special, nu am vreun ritual anume.

Dacă ai da timpul înapoi, ce-ai schimba în relațiile trecute?

De multe ori, în orice fel de relație, îmi e greu să spun „NU“. Ăsta este un lucru pe care l-aș face mai des, dacă aș putea să mă întorc în timp.

Cum te refaci, atunci când ești înșelată?

Te refaci vreodată?

Ai făcut vreodată, „sexting“?

Da!

Care este relația ta cu greutatea corporală? Cât de mult te preocupă subiectul?

Nu am avut niciodată o problemă reală, nu mă preocupă greutatea și cred că mă cântăresc de două ori pe an. În schimb, sunt atentă la ce mănânc și încerc să fiu destul de activă. Asta, pentru că îmi doresc un corp sănătos, o piele frumoasă și luminoasă – și, dacă le-am bifat pe astea, mintea mea se menține curată și relaxată.

 

View this post on Instagram

 

This #makeup 🦂 – @emauta

℗PUBLICITATEA post shared by Raluka (@ralukaofficial) on

Te-ai sărutat, vreodată, cu o femeie?

Da.

Cât timp aloci unei relații?

Atât cât am nevoie. Să mă conving, să mă liniștesc, să fiu iubită și să iubesc…

Ai apelat, de-a lungul timpului, la consiliere psihologică?

Nu.

Cu cine ai vrea să colaborezi și nu ai apucat încă?

Nu există cineva, în mod special, cu care să vreau să colaborez și să nu o fi făcut. Colaborările se aleg și în funcție de cine se potrivește pe piesă sau pe proiect.

Care crezi că este acel lucru care altora li se pare ciudat, dar ție, normal?

Cred că sunt multe lucruri care mie mi se par normale, cum ar fi respectarea realității fiecăruia… și multe altele. Dar, mai important, ce mi se pare mie ciudat și tuturor, normal… Maioneza!!!!!

 

View this post on Instagram

 

Off off… #safeWithMe ♥️

A post shared by Raluka (@ralukaofficial) on

Care este acel coșmar pe care nu l-ai putut uita prea ușor?

Aici e mai complicat. Visez foarte des, destul de urât, și țin minte fiecare amănunt. Deci ar fi multe, nu doar unul.

Care este emoția pe care o tolerezi cel mai greu?

Dezamăgirea… Îmi revin destul de greu, când mă dezamăgesc oamenii foarte apropiați.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0