fbpx
skip to Main Content

Rebecca Eanes este creatoarea site-ului positive-parents.org și fondatoarea comunității Positive Parenting: Toddlers and Beyond, pe Facebook. Semnează volumul The Newbie’s Guide to Positive Parenting, bestsellerul Positive Parenting: An Essential Guide (Parenting pozitiv. Ghid esențial) și este coautoare a cărții Positive Parenting in Action: The How‑To Guide for Putting Positive Parenting Principles into Action in Early Childhood. De ase-menea, contribuie în calitate de editor colaborator la revistele Creative Child și Baby Maternity, publică regulat în Motherly și activitatea ei este apreciată de Psychology Today, Mind Body Green, Maria Shriver, blogul Institutului Gottman, Boston Parents Paper, Brightly. În prezent studiază ca să se acrediteze ca instructor de parenting conștient.

Din perspectiva mamei care și-a schimbat modul de gândire, trecând de la parenting tradițional la parenting pozitiv, Rebecca își împărtășește zilnic inspirația și înțelepciunea dobândite cu trudă, prin intermediul comunității sale tot mai numeroase de pe Facebook. Transformarea propriei familii prin puterea apropierii sufletești a inspirat-o pe Rebecca să-și împărtășească experiența, în speranța că și alți părinți vor profita de beneficiile aplicării metodelor paren-tingului pozitiv.

Rebecca este căsătorită cu iubitul ei din liceu și adoră să consemneze în fiecare zi momentele minunate petrecute alături de cei doi fii ai ei.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută