fbpx
skip to Main Content

Dr. Richard A. Warshak este psiholog clinician și cercetător, fiind, în același timp, un conferențiar recunoscut la nivel mondial și o autori­tate în domeniile divorțului, custodiei și psihologiei copiilor alienați. Oferă consultanță avocaților, specialiștilor în sănătate mintală și părinți­lor din Statele Unite și nu numai.

Dr. Warshak a absolvit Midwood High School la vârsta de șaisprezece ani și a terminat studiile de licență la Cornell University. A obținut titlul de doctor la Southwestern Medical Center din cadrul University of Texas, unde este în prezent profesor de psihologie și laureat cu Distinguished Alumni Award. Face parte din consiliul editorial a trei jurnale de specialitate. A fost consultant la Casa Albă, iar studiile sale sunt citate de instanțe și organe legislative din întreaga lume. A scris peste patruzeci și cinci de articole academice, două cărți și un chestionar online adresat părinților și folosit de experții în domeniu. Raportul său, în calitate de amicus curiae, despre impactul mutării asupra copiilor a influențat o hotărâre judecătorească a Curții Supreme din California care a devenit un punct de referință.

Dr. Warshak este protagonistul unui documentar realizat de PBS, iar munca sa a fost prezentată în presa scrisă și audiovizuală internațională, la posturi și în publicații precum NBC, CBS, ABC, CNN, CTV, FOX, National Public Radio, New York Times, USA Today, Macleans, Washington Post, London Sunday Telegraph, Toronto Star, SEMANA și Time.

℗PUBLICITATEDr. Warshak trăiește și lucrează împreună cu soția sa în Dallas, Texas. Site-ul său oficial este www.warshak.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0