Skip to content

Dr. Richard Bandler (n. 24 februarie 1950 Teaneck, New Jersey, Statele Unite) este cofondatorul Programării neurolingvistice și creatorul conceptelor Design Human Engineering™ și al Neuro Hypnotic Repatterning™. Matematician, filozof, profesor, artist și compozitor, el a creat o serie de cărți, videoclipuri și înregistrări audio care au schimbat pentru totdeauna terapia și educația.

Este autorul a numeroase cărți, incluzând Life You Want, Make Your Life Great și Using Your Brain for a Change, precum și coautor la Persuasion Engineering™, Choose Freedom, The Secrets to Being Happy și Conversations with Richard Bandler.

℗PUBLICITATEPentru mai multe informații privind seminarele lui Richard Bandler, accesaţi richardbandler.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0