Skip to content

Richard C. Schwartz (PhD) a dezvoltat Modelul Sistemelor Familiale Interne (SFI) și este profesor adjunct în cadrul Departamentului de Psihiatrie al Harvard Medical School.

S-a dedicat acțiunilor de dezvoltare și diseminare a Modelului SFI, predat astăzi peste tot în lume. Dr. Schwartz a fondat IFS Institute din Oak Park, Illinois. Ca speaker recunoscut la nivel internațional, a participat la numeroase conferințe și a publicat peste 50 de articole și cărți despre SFI și despre alte subiecte din sfera psihoterapiei.

℗PUBLICITATEWebsite-ul său este: IFS-institute.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0