Skip to content

Richard Culatta este un inovator și strateg în domeniul tehnologiei recunoscut la nivel internațional, director general al organizației nonprofit International Society for Technology in Education (ISTE), care le oferă sprijin liderilor din domeniul educației din 127 de țări.

℗PUBLICITATEA fost numit de către președintele SUA Barack Obama director executiv al Agenției pentru Tehnologie Educațională a Departamentului Educației și a fost însărcinat cu dezvoltarea unui plan care să transforme școlile americane prin intermediul tehnologiei. În această funcție, s-a concentrat asupra extinderii conectării la internet a școlilor de pe tot cuprinsul SUA. Activează ca senior fellow al centrului de cercetare GovLab de la New York University și ca proiectant rezident la firma de design IDEO.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0