Skip to content

Rick Hanson este un psiholog, autor și conferențiar recunoscut pentru contribuțiile sale în domeniul neuroștiințelor și al psihologiei pozitive. Este cunoscut pentru lucrările sale în care explorează modul în care procesele neurologice pot fi utilizate în mod conștient pentru a îmbunătăți bunăstarea mentală și emoțională.

Hanson a obținut un doctorat în psihologie clinică de la Universitatea din California, Santa Barbara, și este autorul unor cărți influente precum Hardwiring Happiness: The New Brain Science of Contentment, Calm, and Confidence și Buddha’s Brain: The Practical Neuroscience of Happiness, Love, and Wisdom. În plus, el este un conferențiar și formator activ, oferind ateliere pe teme legate de neuroștiințe, mindfulness și dezvoltare personală.

℗PUBLICITATEAbordarea sa se bazează pe integrarea neuroștiințelor cu practici precum mindfulness și meditația, având ca scop să ofere o înțelegere mai profundă a modului în care putem cultiva stări mentale pozitive și echilibru emoțional.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0