Skip to content

Rob Carter III, născut în Lake Charles, Louisiana, este ofițer al armatei Statelor Unite și expert în fiziologie umană integrativă și performanță umană. A avut misiuni militare în Germania, Franța, Afganistan, Washington, D.C. și la Casa Albă, în calitate de asistent social militar pen-tru Administrația Obama.

Este doctor în științe biomedicale și fiziologie medicală și deține un master în sănătate publică în domeniul epidemiolo-giei bolilor cronice. Face parte din numeroase consilii editoriale științifice, este revizor științific pentru 14 reviste științifice și medicale și membru al American College of Sports Medicine (FACSM) și al American Institute of Stress (FAIS).

℗PUBLICITATEA publicat peste 100 de articole științifice, rezumate și rapoarte tehnice despre performanța umană, meditația bazată pe respirație, nutriție, nevoia de apă, traume și medicina mediului în reviste precum New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, Nutrition Reviews și Journal of Applied Physiology.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0