Skip to content

Robert S. Friedman (15 februarie 1942 – 2019) este cofondator al Hampton Roads Publishing Company. Născut în Virginia, Friedman și-a făcut studiile la University of Virginia, cu licența la limba engleză. A mers apoi la University of North Carolina în Greensboro, unde și-a completat masteratul în scriere, iar mai târziu a studiat timp de doi ani peste hotare la University College of Swansea din cadrul University of Wales.

În 1989, la 15 ani după ce a fondat The Donning Company în orașul Norfolk din Virginia, pe post de președinte și editor, Friedman a înființat Hampton Roads Publishing Company alături de Frank DeMarco. În următorii douăzeci de ani, Friedman a publicat peste 1.000 de titluri din sfera nișată a literaturii metafizice și a cărților de self-help. Câteva cărți pe care le-a scos în acei ani au devenit bestselleruri naționale, care i-au adus colaborări cu scriitori de renume internațional, precum Richard Bach (autorul cărții Pescărușul Jonathan Livingston) și Neale Donald Walsch, ale cărui Conversații cu Dumnezeu au vândut peste zece milioane de copii și sunt disponibile în 37 de limbi.

℗PUBLICITATEFriedman a scris cărți și împreună cu autorul de bestselleruri și liderul spiritual canadian Eckhart Tolle, Secretul lui Milton (2008), care, alături de faimoasa Puterea prezentului (1999), au stat la baza adaptării cinematografice eponime, în care joacă legendarul actor laureat al Globurilor de Aur și al premiilor Emmy, Donald Sutherland.

După ce a renunțat la rolul de editor la Hampton Roads în 2009, Friedman a pus bazele unei alte edituri New Age un an mai târziu, numită Rainbow Ridge Books. Viziunea lui puternică în domenii ca New Age, self-help, Gândire Nouă, spiritualitate și ficțiune exemplară au continuat la Rainbow Ridge, unde a acumulat titluri foarte bine cumpărate, precum: Inner Vegas: Creating Miracles, Abundance, and Health de Joseph Gallenberger; Copiii cei noi și experiențele din preajma morții și A Manual for Developing Humans, scrise de spiritistul P.M.H. Atwater; Coming Full Circle: Ancient Teachings for a Modern World, scrisă de autoarea de bestselleruri New York Times, Lynn Andrews.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0