fbpx
skip to Main Content
Rocio Bonilla

Rocio Bonilla s-a născut în Barcelona în 1970. Are o diplomă în BBAA de la Universitatea din Barcelona, CAP în pedagogie. Cursuri de ilustrare specifice cu Ignasi Blanch și Roger Olmos.

Și-a început cariera profesând diverse discipline, cum ar fi pictura, muralismul, fotografia, pedagogia și, în final, publicitatea, care au ținut-o departe de creioanele colorate timp de 12 ani.

Maternitatea a fost factorul care a produs ultimul moment în cariera ei. Fascinată de imaginația copiilor, a abandonat publicitatea și a creat Once Upon a Time“, o companie dedicată decorării spațiilor pentru copii cu picturi murale pictate manual.

În 2011 a început domeniul editării. De atunci, a combinat ilustrația albumelor pentru copii cu pictura murală.

℗PUBLICITATE


Ca ilustrator a publicat mai multe lucrări în reviste precum El Mueble și Barça Kids, postere și alte patruzeci de cărți cu diferiți editori.

Lucrează în principal pentru copii. Cei trei copii sunt cei mai mari critici ai ei și cei mai mari fani ai ei. Îi place să gătească, să croșeteze urși și să asculte Billie Holliday. Dacă ar fi un animal, ar fi un papagal. N-a obosit niciodată să deseneze.

De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
Reducere 30% la toate cărțile pentru copii!
#1Iunie
x