Skip to content

Rosie Acosta este influencer, autoare, profesor de yoga și activistă americană cunoscută pentru lucrările sale în domeniul sănătății mintale, mindfulness și practica yoga. Ea este recunoscută pentru eforturile sale de a promova sănătatea mentală, echilibrul emoțional și bunăstarea generală prin intermediul practicii yoga și a tehnicilor de conștientizare.

Rosie Acosta a început să practice yoga ca o cale de a face față propriilor sale provocări și dificultăți în viață. Această experiență personală a inspirat-o să împărtășească beneficiile yoga cu alții și să devină profesor de yoga certificat. Ea și-a câștigat popularitatea în mediul online și pe rețelele sociale prin intermediul postărilor, videoclipurilor și resurselor care promovează conștientizarea de sine și dezvoltarea personală.

℗PUBLICITATEUn aspect distinctiv al muncii lui Rosie Acosta este accentul pe sănătatea mentală și abordarea holistă a bunăstării. Ea încurajează o perspectivă echilibrată asupra vieții și promovează practici care să ajute oamenii să gestioneze stresul, anxietatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții în ansamblu.

În plus, Rosie Acosta a scris și publicat cărți care îmbină învățăturile yoga cu ghiduri practice pentru dezvoltarea personală și găsirea armoniei interioare. Prin intermediul activităților sale, ea a creat o comunitate de susținere pentru oamenii care doresc să exploreze și să integreze practica mindfulness și a yoga în viața lor de zi cu zi.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0