Skip to content

Ross Rosenberg, M.Ed., LCPC, CADC este psihoterapeut, speaker internațional, autor, formator profesionist și expert în codependență (Self-Love Deficit Disorder™), narcisism, traume și dependența de sex. El deține Institutul de Recuperare a Iubirii de Sine, unde își pune în valoare experiența sa de scriitor, psihoterapeut, lider de seminar și speaker.

Trainingurile sale, care conțin toate lucrările originale, au fost prezentate în 30 de state și de două ori în Europa și este prezent în mod regulat la TV, radio și online. Videoclipurile educaționale de pe YouTube ale lui Ross au fost vizionate de peste 16 milioane de ori, atrăgând peste 170.000 de abonați. Cartea sa, The Human Magnet Syndrome, s-a vândut peste 120.000 de exemplare și a fost tradusă și publicată în 9 limbi.

℗PUBLICITATERoss Rosenberg este antrenorul principal al SLRI. Studiile sale avansate, licența profesională, certificatele clinice avansate și mai mult de 30 de ani de experiență profesională îi permit să creeze, să producă și să ofere seminarii convingătoare și care să schimbe viața. Seminarele lui Ross rezonează simultan cu profanul și profesionistul.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0