fbpx
skip to Main Content
Ross W. Greene

Ross W. Greene este un psiholog clinician american, profesor, și autorul The Explosive Child, Lost at School, Lost and Found și Cum să creștem ființe umane. Greene a dezvoltat modelul de intervenție bazat pe dovezi științifice numit „Soluții colaborative și proactive“. El este, de asemenea, producator executiv al viitorului documentar The Kids We Lose. Are un doctorat în psihologia clinică.

Greene este directorul fondator al organizației nonprofit „Living in the Balance“, care oferă resurse web vaste, gratuite, bazate pe modelul SPC. Organizația se opune folosirii pedepsei corporale acasă și la școală, folosirea restrângerii fizice și a izolării în școli și a facilităților terapeutice restrictive, precum și împotriva detenției, suspendării și expulzării în școli, grădinițe și creșe. În schimb, organizația încurajează utilizarea unor intervenții non-punitive, non-contradictorii.

Cercetările lui Greene s-au concentrat asupra eficacității modelului SPC în caracteristicile detenției în ambulatoriu, școală, spital, sau acasă, caracteristici rezultate longitudinal la copii și adolescenți cu probleme de conduită și tulburări sociale, precum și compatibilitatea elev-profesor.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută