Skip to content

Protagonista interviului #CeNuVreauSăȘtieLumeaDespreMine de astăzi prezintă știrile matinale din weekend, la ProTV. Iubește ceea ce face și crede, cu tărie, că atunci când iubești ceea ce faci, nu are cum să nu îți iasă planul profesional pe care îl visezi. Nu a ars etape în cariera sa și asta a ajutat-o să-și înțeleagă și să aprecieze fiecare pas făcut. Este proaspătă mămică și a revenit, de curând, la pupitrul știrilor. Doamnelor și domnilor, ne face o deosebită plăcere să o aducem în fața dumneavoastră pe Roxana Hulpe.

Care este cea mai pregnantă amintire pe care o ai din copilărie?

Eram în casa de vară la bunici, stăteam pe canapea și mâncam pâine cu dulceață și smântână, care se prelingea pe mușamaua de pe masă, și luam cu degetul ce picura. Fix aceasta este cea mai veche amintire a mea.

Numește-ne trei valori morale care te definesc.

Sinceritate. Loialitate. Dragoste necondiționată.

Cum visezi să te descrie Zora când va fi adultă?

„Mama, cred că este cea mai bună prietenă a mea“. Pentru că și mama mea este cea mai bună prietenă a mea. Am trecut împreună prin multe și a fost mereu acolo și este mereu aici.

Care este relația ta cu divinitatea?

Există, asta este un lucru mare că există. Trăim timpuri delicate și se pierde, din păcate, această legătură. Nu mă pun la somn și nu încep nimic fără să mulțumesc și să fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce am.

© Roxana Hulpe

Sunteți o familie foarte unită. Cine ți-a suflat în aripi cel mai mult în copilărie?

Toată lumea. Părinți, bunici, educatori, profesori, prieteni. Cred că toți oamenii cu care m-am intersectat la un moment dat, până acum în prezent, mi-au suflat în aripi. Și asta este superb, să fie atât de mulți oameni care să aibă încredere în tine și să mizeze pe tine. Însă, tata și bunicul cred că au fost oamenii care mi-au și pus aripile.

Ce înseamnă succesul pentru tine?

Dacă după 33 de ani sunt oameni prin a căror viață am trecut și spun: „Roxana este un om cum trebuie“, cred că acesta este succesul. Este foarte greu să ajungi om, este din ce în ce mai greu, dar pare că mi-a ieșit. Apoi, succesul meu este completat de fetița mea, de soțul meu, de părinții minunați pe care îi am, de prietenii pe care i-am știut să îi aleg și de locul de muncă la care am râvnit.

Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de sărbători?

Primul Crăciun cu Zora, fetița mea, în mijlocul nostru. Nu există ceva mai frumos.

Cum depășești momentele dificile ale maternității?

℗PUBLICITATECu calm. [râde] Cred că dragostea aceasta uriașă este totul, ea te face să treci peste orice panică, oboseală, nervi și altele.

Care este ingredientul secret al relației voastre de cuplu?

Încrederea și prețuirea. Știm cine suntem, ce ne oferim, ce avem împreună și cât contăm unul pentru celălalt. Este cel mai mișto coechipier pe care îl puteam avea, mereu îi zic asta.

Ce te motivează să te ridici din pat dimineața și să faci ceea ce faci?

Zora în primul rând și apoi pasiunea față de meseria mea.

Ai fost vreodată într-un cabinet psihologic?

Da, de multe ori. Uneori am ieșit bine, alteori răvășită. Dar este tare sănătos să facem asta.

Care este cea mai recentă carte care te-a atins sufletește și mental?

De curând i-am citit Zorei o carte pentru copii: Zece păsări Trilulilu. Aici, 9 păsări trebuiau să susțină un concert, însă niciuna nu era talentată, iar spectatorii au plecat rând pe rând. În final, Mierla, care organizase oarecum concertul, a început să cânte și rând pe rând au venit și spectatorii, dar și celelalte păsări. Pentru mine personal, povestea asta a fost o lecție mare despre curaj, eșec, curaj, reușită. Nu detaliez aici lecția, căci aș umple toată pagina, dar asta este ultima carte citită și sunt tare mândră că Zora mi-a adus-o în cale.

© Roxana Hulpe

Care este ultima faptă bună pe care ai făcut-o?

Faptele bune nu se zic, nu așa era?! Aș vrea să fac zilnic o faptă bună, nu îmi iese mereu, dar îmi propun asta pentru 2024.

Ce obicei nesănătos ai vrea să scoți din rutina ta zilnică în 2024?

Fumatul. Măcar să-l răresc.

Ce sacrificii faci în perioada aceasta, de dragul celor apropiați ție?

Nu cred că este neapărat un sacrificiu, dar acum sunt departe de terenul unde eram reporter pentru Știrile Pro TV. Dar repet, nu este un sacrificiu, este o bucurie să petrec tot timpul din lume cu fetița mea. Dar dacă ar fi să zic la ce am renunțat pentru a crește o nouă viață și un omuleț, da, la teren.

Bianca Sîrbu - contributor senior, jurnalist, lifestyle editor, om de bazã, pasionatã de comunicare, scris și materie cenușie.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0