fbpx
skip to Main Content
Ryan Reynolds: Blake Lively M-a ținut „sănătos” Pe Parcursul Anxietății Mele

Iată ce înseamnă să-ți sprijini partenerul la bine și la greu.

Canadianul Ryan Reynolds a vorbit recent despre anxietatea lui într-un interviu acordat revistei Variety, și a transmis un mesaj de apreciere soție sale Blake Lively pentru că l-a ajutat să-și mențină sănătatea mintală.

Vorbind despre anxietatea pe care a resimțit-o odată cu filmul său de succes Deadpool, actorul în vârstă de 40 de ani a declarat că rămânea treaz toată noaptea pentru a scrie glume, pentru că nu vroia să își dezamăgească fanii.

Nu am mai dormit niciodată! Sau am dormit înclinat într-un unghi drept perfect – doar stând drept, și, în același timp lucram, în mod constant„, a declarat el revistei.

Când am intrat în post [producție], am fost la Comic-Con, iar oamenii au luat-o pur şi simplu razna! Așteptările lor mă mâncau de viu.

Soția lui, actrița în vârstă de 29 de ani, a spus el, a fost cea care l-a ținut calm. „Blake m-a ajutat să trec peste asta„, a spus Reynolds. „Sunt norocos că este în viața mea și că mă menține sănătos la cap.

℗PUBLICITATE


De asemenea, vedeta din Green Lantern a vorbit despre lupta cu anxietatea atunci când era copil.

Am trei frați mai mari„, a declarat el pentru Variety. „Tatăl nostru a fost dur. El nu era blând cu nimeni. Nu era blând nici cu el însuși. Cred că anxietatea mea a început atunci, încercând să găsesc modalități de a-i controla pe alții, încercam de fapt să mă controlez pe mine. La acea vreme, n-am recunoscut asta niciodată. Eram doar un copil anxios.

Ryan Reynold și Blake Lively s-au întâlnit pentru prima dată în 2010, ca actori principali, în filmul Green Lantern. La acea vreme, Reynolds era căsătorit cu actriţa Scarlett Johansson și Lively se întâlnea cu actorul Penn Badgley.

Cuplul s-a căsătorit în 2012, printr-o ceremonie de nuntă secretă în Carolina de Sud. Au două fete împreună, James și Ines.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r34120pagi/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 17

Ryan Reynolds – Blake Lively m-a ținut „sănătos” pe parcursul anxietății mele

Oana Calnegru

Oana Calnegru este psiholog și psihoterapeut de familie şi trainer de programe de dezvoltare personală adresate copiilor şi părinţilor. A absolvit programul de formare în psihoterapia relațională din cadrul AMPP.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută