Skip to content

De curând, psihoterapeutul Gáspár György a fost invitatul Lianei Stanciu la rubrica Sănătate, România, difuzată pe canalul unu al Televiziunii Române. Conversația dintre cei doi a pornit de la incidența tot mai crescută a problemelor de natură emoțională și psihologică, ca rezultat al pandemiei de COVID-19. 

Gáspár a răspuns cu multă deschidere întrebărilor adresate, evidențiind atât observațiile sale din cabinet, cât și rezultatele subliniate de alte state ale lumii. Mesajul psihologului este cât se poate de clar – da, numărul persoanelor care se confruntă cu tulburări de anxietate, depresie, atrofie socială și alte comportamente de evitare a crescut semnificativ în ultimele luni. Iar comunitatea științifică este îngrijorată cu privire la o posibilă pandemie la nivelul tulburărilor de natură psihică. 

℗PUBLICITATE



Mai multe informații despre gestionarea stresului și a anxietății sunt disponibile în filmarea de mai jos.

ABONARE NEWSLETTER


Articole care te vor inspira, te vor emoționa și, totodată, te vor susține în menținerea sănătății tale relaționale și a stării de bine — livrate săptămânal în inboxul tău.


Un al doilea subiect discutat și de interes major pentru mulți dintre români este cel al protejării copiilor și elevilor. Pornind de la modul în care am învățat să facem față anxietății, părinții găsesc diferite strategii pentru a-și menține copiii în siguranță. Strategii despre care psihologii ne spun că unele sunt cu rezultate pozitive pe termen scurt, dar care pot avea efecte adverse pe termen lung. Este ieșirea din comunitate sau evitarea socială o soluție pentru copiii noștri? Răspunsul îl aflăm în filmarea de mai jos: 

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0