skip to Main Content

Cecilia Maria Zapan, alias Sanda Marin, a publicat prima ediție a colecției ei de rețete culinare în 1936, la Cartea Românească din București. Editura era condusă pe atunci de profesorul Ion Simionescu, tatăl autoarei, iar Cartea de bucate apărea cu o prefață de Păstorel, având astfel girul autorității absolute în materie de gastronomie din acele timpuri.

℗PUBLICITATE



De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0